Gabriel de la Puterea Dragostei, atac dur la adresa lui Zannidache de la Survivor România 2021: „Te-ai văzut la televizor și...”

Editor Web: Amalia Georgescu
Gabriel, fostul concurent de la Puterea Dragostei
Sursa: Instagram

Tensiunile din echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021 au împărțit publicul în două, cei care îl susțin pe Zannidache și cei care îl critică dur. Ce a spus Gabriel de la Puterea Dragostei despre Zanni?

Din primul moment în care a intrat în competiția Survivor România 2021, Zannidache nu s-a ferit să afirme că este o persoană foarte directă și care spune lucrurilor pe nume, lucru pe care l-a și demonstrat ulterior, Faimosul având mai multe certuri cu Jador și Elena Marin. Cum a reacționat Gabriel de la Puterea Dragostei după ce a ascultat comentariile făcute de Zannidache?

Gabriel, fostul concurent de la Puterea Dragostei, l-a pus la punct pe Zannidache. Ce a spus despre Faimosul de la Survivor România 2021?

Mare parte din foștii concurenți de la Puterea Dragostei  urmăresc fiecare ediție a emisiunii Survivor România 2021, iar unii dintre ei își exprimă părerea pe rețelele de socializare. La fel a făcut și Gabriel Vasiliu, fostul concurent de la Puterea Dragostei.

Acesta l-a atacat dur pe Zannidache, unul dintre cei mai controversați concurenți din echipa Faimoșilor. Gabriel a fost deranjat de comentariile pe care Zanni le-a făcut la adresa lui Jador, dar și referitor la Elena Marin, fostul concurent de la Puterea Dragostei sărind în apărarea celor doi concurenți.

Citeste si: Gabriel de la Puterea Dragostei va fi tătic? Ce anunţ bombă a făcut el pe reţelele de socializare

Gabriel de la Puterea Dragostei consideră că Zannidache nu are un comportament potrivit la Survivor România 2021 și că ar trebui să se abțină de la comentarii. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Stau așa și mă uit și eu la Survivor. Mă uit la Zannidache ăsta sau cum îl cheamă, Zanni, Zannidache. El dă în toată lumea, zici că e Dumnezeu, ba în Jador, ba în toată lumea. Dă în săraca Elena Marin care, Doamne, fata aia e pâinea lui Dumnezeu. Băi, Zannidache, vezi că ai uitat de unde ai plecat, frate. Te-ai văzut de două, trei ori la televizor că te-a luat Velea pe unde a putut și el și acum te vezi zmeu.

E vai și amar de tine, frate.”, a spus Gabriel, fostul concurent de la Puterea Dragostei. 

După ce au ieșit la iveală conflictele din echipa Faimoșilor, o parte din fanii emisiunii au continuat să îl susțină pe Zannidache și să îl aprecieze pentru sinceritatea sa, în timp ce alții l-au criticat în mediul online considerând că, în anumite momente, Faimosul a exagerat dezvăluind detalii despre restul colegilor de echipă. 

Citeste si: S-au împăcat și se iubesc mai mult ca niciodată! Fostul concurent de la Puterea Dragostei a spus tot ce simte: „Nu îți mai dau drumul niciodată!”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.