Sărbătoare în casa Puterea Dragostei! Urmărește o ediție incediniară sâmbătă, 13 februarie, de la ora 16:00, la Kanal D.

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 21 iul 2022, 17:00
Sărbatoare în casa Puterea Dragostei

O nouă ediție incendiară Puterea dragostei are loc sâmbătă, 13 februarie 2021, la Kanal D.

Este zi de mare sărbătoare în casa Puterea Dragostei, este ziua Andradei. Concurenții îi pregătesc o surpriză de zile mari. Maria îi face o urare neașteptată colegei sale.

”Andrada, la mulți ani! Să fii sănătoasă, să fii fericită, să-ți găsești sufletul pereche”

Petrecerea de ziua Andradei se pare că nu a liniștit spiritele în casa dragostei, iar conflictele încep să prindă contur.

Cristian Comănici face dezvăluiri neașteptate despre Marinescu.

Comânici spune despre Marinescu că invenează argumente, George nu a putut să se abțină și a intervenit:  ”Când eu cu Marinescu inventăm argumente, tu mergi la femei și le plătești.”

Conflictele dintre Marinescu și Cristian Comănici continuă să se amplifice, cei doi se află în război de luni de zile și pare că o să continuie mult timp de acum încolo.

Ia naștere un nou conflict între Aya și Nicos

Emisiunea de sâmbătă de la Puterea dragostei nu va fi numai una de sărbătoare, existând și tensiuni. Un nou conflict ia amploare între Aya și Nicos.

Aya face dezvăluiri incredibile despre Nicos, iar tensiunile încep să atingă cote maxime. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nicos a format un cuplu cu Alexandra, însă relația celor doi s-a terminat foarte repede. În casa Puterea Dragostei, de curând a intrat Meda, fosta iubită a lui Nicos, care încearcă să îl recucerească. Deși Nicos a fost cu Alexandra, cele două fete se înțeleg foarte bine și sunt prietene dinainte ca Meda să vină la Puterea Dragostei.

Aya, atac dur la adresa lui Nicos. Aceasta se enervează foarte tare și spune lucrurilor pe nume. 

”Te-ai pus în relație cu Alexandra și aveai relație acasă. Cu ce drept fi să mă tragi pe mine la rost. Păi care e problema?”

Mariana îi ia apărarea lui Aya în fața lui Marinescu, după ce acesta a încercat să-i evidențieze toate defectele în fața lui Andrei noul concurent din casa Puterea Dragostei. 

”Da, ți-a plăcut femeia asta și lui Nicos la fel, sunteți puțin geloși și invidioși...Păi

de ce încercați să-i scoaței lui în evidență calitățile ei negative.”, a spus Mariana.

Tot în ediția de mâine, Cristina Mihaela va anunța cele 3 fete care au fost cele mai votate și cei 3 băieți cei mai votați.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.