Noi tensiuni în echipa Faimoșilor: „E ură între noi!” Ce a pățit Jador? Faimosul a răbufnit: „Cine a făcut asta e terminat rău!”

Autor: Amalia Georgescu
Jador, victima unei glume mai puțin plăcute la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

În echipa Faimoșilor există din nou tensiuni, iar pe măsură ce timpul trece, conflictele sunt din ce în ce mai puternice. Ce a pățit Jador?

Faimoșii nu pot găsi o modalitate prin care să funcționeze ca o echipă, astfel că între ei apar mai tot timpul discuții aprinse, concurenții împărțindu-se în mai multe tabere. O glumă a cărei victimă a fost Jador a dat naștere unui nou conflict în tabăra Faimoșilor. 

Jador, dezamăgit de colegii săi. Ce s-a întâmplat în echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021?

Jador are o personalitate puternică  și este o fire vulcanică, astfel că se întâmplă de foarte multe ori ca acesta să reacționeze dur atunci când cei din jur îl

atacă sau îl contrazic. De această dată, Faimosul a răbufnit după ce și-a găsit un adidas plin de nisip și de apă, Jador fiind foarte dezamăgit că cei din echipă i-au făcut o astfel de glumă.

Deși nu a ridicat tonul și nici nu s-a certat cu nimeni, Jador a mărturisit că gluma i s-a părut una de prost gust și că persoana care s-a gândit să facă acest lucru nu a fost deloc inspirată.

Vizibil supărat, Jador a refuzat să mai caute vinovații. 

Citeste si: Jador și Alexandra Stan, mai apropiați ca niciodată. Faimoasa și-a deschis sufletul în fața cântărețului: „Înainte să fiu cunoscută...”

„Nu înțeleg lucrurile astea. Nu acuz pe absolut nimeni, mă uit la toată lumea, dar cine a făcut asta e terminat rău. Am pus adidașii...nu e ca și cum ar fi ai mei, i-am spălat, i-am pus acolo și am găsit doar unul care era umplut cu nisip și era aici și unul nu știu unde e.

Nu am acuzat pe nimeni, dar așa, ca un colectiv, suntem terminați. Terminați rău.”, a spus Jador. 

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

După această întâmplare mai puțin plăcută pentru Jador, Sebastian Chitoșcă a încercat să facă o glumă și a sugerat că Elena Marin ar fi vinovată pentru cele întâmplate, astfel că ulterior, cei doi au avut din nou o discuție aprinsă. Sebastian Chitoșcă i-a explicat Elenei Marin ca a vrut doar să o tachineze, iar aceasta s-a apărat spunând că având în vedere certurile din ultimele zile, în continuare este confuză și nu mai poate face diferența între momentele în care colegii fac glume cu ea și cele în care este pusă la zid de restul echipei și acuzată de diferite

lucruri.

Simona Hapciuc a încercat să găsească o explicație pentru problema lui Jador, însă acesta a spus că este convins de faptul că cineva din echipă a vrut să îi facă o glumă proastă. 

Citeste si: Jador nu il va ierta niciodata pe Culita Sterp:"E un TRADATOR" Faimosul i-a tocat pe rand pe fiecare din coechipierii lui. Ce dezvaluiri nestiute publicului a facut despre fiecare in parte