Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul: Cine sunt favoriții săptămânii la Puterea dragostei!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 13 feb 2021, 20:00
Cristina Mihaela Dorobantu

Prezentatoarea show-ului Puterea dragostei, Cristina Mihaela Dorobanțu, a anunțat favoriții săptămânii.

În gala de duminică vom afla liderul suprem al casei, cel care ia premiul de 1.500 de euro și își protejează și casa.

În gala de sâmbătă am aflat numele celor trei favoriți atât de la fete, cât și de la băieți. La fete favorita se va alege dintre Alexandra, Mădălina și Andrada, iar la băieți dintre Marinescu, Nicos și Cristian Comănici.

Nume favoriților nu sunt surprinzătoare, având în vedere că vorbim de cei mai mediatizați concurenți de la Puterea dragostei sezonul 3.

Gala de sâmbătă a fost una plină de scandaluri și conflicte. Vulcanica Alexandra Cărare s-a certat foarte tare cu Andrada, neputând fi calmată nici de prezentatoarea show-ului, Cristina Mihaela Dorobanțu, nici de iubitul ei, Codruț.

Alexandra Cărare, numeroase conflicte în sezonul 3

Alexandra Cărare, cea mai vulcanică dintre surorile Cărare, este recunoscută pentru impulsivitatea ei și pentru faptul că nu se dă în lături de la conflicte.

Printre țintele ei în acest sezon s-au numărat Paul, care a fost descalificat, Akebono, care a părăsit și el descalificat competiția, Aya, pe care a vrut să o bată de două ori, Nicos, care a fost iubitul ei și, nu în ultimul rând, Cristian Marinescu, cu care a avut o relație de amiciție.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra Cărare și Codruț s-au certat și ei și împăcat de mai multe ori, iar acum sunt din nou împreună.

Alexandra s-a legat de Codruț fiindcă acesta a spus că a stat cu el din milă. De partea cealaltă, Codruț a acuzat-o că și-a bătut joc de el, acuzație pe care i-a adus-o și Nicos, la un moment dat, Alexandrei.

Codruț pare să o iubească pe Alexandra și este de urmărit dacă cei doi vor încheia sezonul împreună.

George s-a luat, recent, de Codruț, cu care avea o relație de prietenie, fiindcă acesta, în opinia lui, a așezat-o pe un piedestal pe Alexandra Cărare, orice ar face aceasta.

"Băi, tu ești bărbat sau femeie?", l-a întrebat George pe Codruț.

Alexandra, desigur, a intervenit, acuzându-l pe George că e deranjat de succesul în competiție al lui Codruț. Alexandra consideră că, odată ce Codruț capătă popularitate, poate constitui o amenințare pentru George.

Citeste si: Adriana și Alex, noul CUPLU de la Puterea dragostei? "Recunoaște că îți place"