Ce premiu suplimentar pot câștiga concurenții de la Survivor România 2021? Imunitatea nu este singura miză a jocului din această seară

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 13 feb 2021, 20:51
Daniel Pavel a anunțat ce premiu suplimentar pot câștiga concurenții de la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Faimoșii și Războinicii se află în fața celui de-al doilea joc de imunitate al săptămânii, iar emoțiile sunt foarte mari pentru ambele echipe. Ce premiu suplimentar pot câștiga?

Echipa Faimoșilor a câștigat primele două jocuri ale săptămânii, cel pentru recompensă și cel pentru imunitate, însă sunt hotărâți ca și în această seară să obțină imunitatea și să își protejeze echipa. La rândul lor, Războincii își propun să îi învingă pe Faimoși și să aibă parte de un consiliu de nominalizare liniștit. Pentru ce premiu suplimentar vor lupta concurenții de la Survivor România 2021 și cum arată traseul din această seară?

Cel de-al doilea joc pentru imunitate al săptămânii, o adevărată provocare pentru Faimoși și Războinici. Ce îi așteaptă pe concurenții de la Survivor România 2021?

Primul joc pentru imunitate a fost câștigat de Faimoși cu scorul de 10 la 6, lucru care i-a motivat pe aceștia să lupte în continuare pentru a demonstra că sunt o echipă puternică. De cealaltă parte, deși săptămâna nu a început tocmai bine pentru Războinici, aceștia vor să își recapete puterea de concentrare și să obțină victoria în cel de-al doilea joc de imunitate din această săptămână.

Citeste si: Declaratii in premiera ale Georgianei Lupu de la aeroport! Concurenta a recunoscut pe cine a pus ochii la Survivor Romania 2021! Este vorba de nu unul, ci doi barbati!

În această seară, concurenții din cele două echipe nu se vor lupta doar pentru imunitate, ci și pentru un premiu suplimentar. Fără să mai prelungească suspansul, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat despre ce premiu este vorba.

„Una dintre echipe va câștiga totemul de imunitate și, așa cum știți, un consiliu liniștit, dar va mai câștiga ceva, ceva ce sunt convins că aveți nevoie, știu că aveți nevoie, mă uit la voi și știu asta, că aveți nevoie. Este aici, sub cupola asta de plasă, o să vă placă. Nici nu vă gândiți. Echipa câștigătoare a celui de-al doilea joc de imunitate al săptămânii va câștiga un tort cu caramel.

Știu că este dulce, imunitatea de astăzi este dulce.”, a spus Daniel Pavel.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cum dorința de a-și potoli foamea este mare în ambele echipe, atât Faimoșii, cât și Războinicii sunt pregătiți să afle cum arată traseul pe care se vor întrece astăzi.

„Concurenții intră pe traseu, fiecare cu câte o roabă. Sunt ajutați de către un coechipier. De pe întreg parcursul traseului trebuie să culeagă 10 popice și 2 bile pentru a ajunge la proba de îndemânare, proba de final. În cazul în care din roabă cad fie popice, fie bile, concurenții trebuie să le așeze din nou în roabă, în punctul acela de traseu și să își continue traseul.

Pe parcurs au de îndepărtat trei bețe într-un zig zag. În momentul în care ajung la proba de îndemânare, îi așteaptă 2 popice amplasate deja pe pista de bowling. Trebuie să amplaseze celelalte 2 popice pe care le-au adus în roabă de pe traseu. Aruncarea se consideră validă atunci când bila cade înainte de o linie de demarcație de pe pista de bowling. În cazul în care popica va cădea pe pistă, concurentul trebuie să o reașeze pe poziție sau să o lovească acolo unde este pentru a o dărâma. Concurentul care reușește să dărâme primul cele 12 popice este concurentul care aduce punctul echipei sale. Echipa care acumulează prima 10 puncte este echipa care va câștiga al doilea joc de imunitate al săptămânii și premiul suplimentar.”, a precizat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021. 

Cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii se va desfășura pe un traseu dificil, astfel că probele vor reprezenta o adevărată provocare pentru toți concurenții. În jocul de astăzi nu vor intra pe traseu Roxana Nemeș, Majda și Alexandra Stan de la Faimoși și nici Roxana Ghiță din echipa Războinicilor, acestea având în continuare probleme de sănătate.

Citeste si: Prima concurenta din istoria Survivor Romania 2021 care a strans cele mai multe nominalizari spre eliminare. CINE este in pericol de a pleca din competitie

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.