Au lipsit de la consiliul de nominalizare! Probleme de sănătate pentru două concurente de la Survivor România 2021: „Se află sub supraveghere...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 13 feb 2021, 23:10
Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii „Survivor România”, a anunțat ce concurente au probleme de sănătate
Sursa: Captură KANAL D

Consiliul de nominalizare este pe cale să înceapă la Survivor România 2021, însă două concurente nu vor lua parte la acesta din cauza unor probleme de sănătate. Ce a anunțat Daniel Pavel?

Atât în echipa Războinicilor, cât și în cea a Faimoșilor există persoane care nu sunt tocmai în cea mai bună formă fizică și care nu au primit acceptul medicilor pentru a intra pe traseu. Cine nu va participa la consiliul de nominalizare din această seară?

Daniel Pavel a făcut anunțul. Ce concurente de la Survivor România 2021 se află sub supraveghere medicală?

Survivor România 2021 este o competiție dură și care deja și-a pus amprenta asupra stării de sănătate a mai multor concurenți.

Epuizați din punct de vedere fizic, dar și psihic, unii dintre ei au început să dea semne de slăbiciune. La jocul de imunitate de astăzi, Roxana Nemeș, Majda și Alexandra Stan nu au intrat pe traseu, iar din tabăra Războinicilor a lipsit Roxana Ghiță.

Înaintea celui de-al doilea consiliu de nominalizare din această săptămână, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, Daniel Pavel, a anunțat că Roxana Ghiță și Alexandra Stan nu vor lua parte la consiliu.

Se pare că starea de sănătate a celor două concurente este una delicată și acestea se află, în prezent, sub supravegherea medicilor.

„Roxana Ghiță nu se află în rândurile Războinicilor. Ea se află în continuare sub supraveghere medicală. Astfel, astăzi ea nu poate fi nominalizată și nu poate face nominalizări. De asemenea, la Faimoși, Alexandra Stan nu se află în rândurile Faimoșilor. Și ea este sub supraveghere medicală, vă vom ține la curent cu evoluția stării ei de sănătate.”

, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Citeste si: Război între două concurente din echipa Faimoșilor: „Te-am susținut de la început, dar ai un caracter...” De la ce a pornit totul? Jador a intervenit pentru a calma spiritele!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ceea ce o privește pe Alexandra Stan, concurenta a mărturisit că nu se simte deloc bine și că problemele de sănătate cu care se confruntă sunt din ce în ce mai serioase, acesta fiind motivul pentru care își dorește să plece acasă cât mai curând. Alexandra Stan a dezvăluit că nu mai poate face față competiției și le-a cerut celor de acasă să nu o mai voteze.

„Eu nu mai fac față, Dan. Mult timp am zis chestia asta și oamenii nu mă cred. Am infecție la degete, mi-am scrântit mâna de nu știu câte ori, am probleme cu stomacul, merg de nu știu câte ori pe zi la toaletă. M-a plouat azi noapte și dacă nu ar fi colegii mei să mă susțină, cred că aș intra în depresie, jur. Nu e pentru mine competiția asta, vreau să merg acasă și sper oamenii să înțeleagă chestia asta și să nu mă voteze, adică sper să mă trimită acasă.

Nu este un moment greu, este o stare pe care o am de o săptămână, două, persistă, efectiv simt că nu mai am putere, simt că până aici am putut să fac. Mi-am demonstrat că pot să fac anumite chestii, mi-am demonstrat că mi-am depășit anumite limite, dar nu mai pot efectiv. Simt nevoia să fiu acasă, să mă odihnesc, să stau cu familia. Nu mai pot, nu mai rezist, e prea mult. Recunosc, eu nu sunt Survivor, nu sunt supraviețuitoare, am supraviețuit atâtea săptămâni. Dacă până acum mă gândeam la partea financiară și la premiu și la ce planuri aveam, nici nu mă mai interesează, absolut deloc. Pur și simplu vreau să plec, vreau să plec acasă.”, a spus Alexandra Stan înaintea primului joc de imunitate al săptămânii.

Citeste si: Prima concurenta din istoria Survivor Romania 2021 care a strans cele mai multe nominalizari spre eliminare. CINE este in pericol de a pleca din competitie

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.