Adelina Pestrițu, în doliu! Vedeta și-a pierdut cea mai bună prietenă: "Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc. Te plâng acum!"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 21 iul 2022, 18:25
Adelina Pestrițu Foto(5)
Zi tristă pentru Adelina Pestrițu. Patrupedul vedetei, Nobby, a murit.

Nobby, patrupedul pe care Adelina Pestrițu l-a îndrăgit foarte mult și pe care l-a iubit ca pe ochii din cap, a murit.

Ziua de 14 februarie 2021 a fost extrem de grea pentru Adelina Pestrițu. Fosta prezentatoare tv și-a pierdut cel mai bun prieten chiar de Ziua Îndrăgostiților. Cățelușa Nobby a încetat din viață.

Citeste si: Ce cadouri extravagante a primit Adelina Pestriţu, de ziua ei, de la soţul Virgil Şteblea

Cățelușa Adelinei Pestrițu a murit

Adelina Pestrițu a dat vestea tristă pe pagina ei de Instagram, chiar de Valentine's Day. Aceasta și-a anunțat fanii din mediul online că Nobby a decedat.

"Nu sunt pregătită să mă despart atât de brusc de Bebe Nobby, dar așa a decis altcineva pentru noi. Îți mulțumesc pentru că ai fost cu mine în ultimii 11 ani și că mi-ai dăruit atât de multă iubire.

Te plâng acum și caut energia ta bună peste tot pentru că știu că te vei întoarce la mine, într-un fel, în curând. Te iubim, Nobby."
a scris Adelina Pestrițu pe o fotografie cu patrupedul său.

Citeste si: Este însărcinată? Adelina Pestrițu a făcut anunțul după ce s-a întors din vacanță: "E dovada clară. Da, sunt..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nobby, crescută în condiții jalnice 

Adelina Pestrițu povestea în urmă cu ceva timp că, Nobby îi este foarte dragă și ar suferi enorm dacă ar pierde-o. Fosta prezentatoare a luat-o de la Câmpina, ajutată de actrița Nuami Dinescu. Bruneta a povestit că la vremea respectivă, cățelușa era crescută în condiții jalnice.

Citeste si: Nu o mai recunosti! Adelina Pestritu si-a schimbat complet look-ul:" Vreau parerea voastra"

"Eram la o emisiune, eram la filmări și Nuami Dinescu povestea la masă despre un câine oropsit, că i se dă din joi în Paște de mâncare, că are PH-ul schimbat la blăniță din cauza mizeriei în care e ținut și nu se găsește nimeni să-l ia. Atunci, știam că am nevoie de un suflet lângă mine, eram singură și imediat m-am urcat în mașină cu Nuami, am mers la Câmpina, am luat-o, direct în brațe mi-a sărit, Nobby a simțit că urmează să aibă o viață bună și am dus-o la salon, am înfrumusețat-o instant.

Chiar îmi amintesc că stătea lângă o pisicuță și nu-i făcea nimic, era foarte speriată, se uita timidă. Acum, dacă le vede, nu mă pot înțelege cu ea, se transformă, e pitbull.", a declarat Adelina în urmă cu câțiva ani.

Cățelușa Adelinei câștiga bani din contracte de imagine

Nu doar că avea un număr impresionant de admiratori, dar făcea și o sumedenie de bani.

"Păi, este la al 5-lea contract Nobby de promovare produs. A fost chiar imaginea a două branduri destul de mari în zona asta canină și aduce bani acasă. Își plătește singură mâncarea și saloanele de înfrumusețare. Practic, își acoperă singură cheltuielile", a spus Adelina.

Citeste si: Scandal monstru după ce Adelina Pestrițu a anunțat că s-a vindecat de COVID-19! „Nici pe tine nu te mai..."

Adelina Pestrițu, declarații despre revenirea în lumea televiziunii

"De când am plecat din TV, am primit multe oferte să mă reîntorc, dar nu am fost cucerită pe deplin de niciuna. Nu-mi place să fac lucrurile cu jumătăți de măsură, așa că prefer să nu le fac deloc. Dacă ar veni proiectul pe care mi-l doresc eu în TV, cu siguranță n-aș sta pe gânduri. Îmi doresc să revin, dar nu oricum. Sunt fericită cu cee ace fac și nu sunt dispusă să fac compromisiuni în acest sens, doar dacă simt că mă identific cu formatul",  a declarat Adelina în urmă cu câteva luni bune, când un fan a întrebat-o dacă își dorește să revină pe micile ecrane.