Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marti, 16 februarie 2021 – Prima parte- VIDEO. Relatia dintre Madalina si George, in pericol de destramare?

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 16 feb 2021, 08:00
George, reactie dura la adresa Madalinei!

Prima parte a ediției de marti, 16 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei se anunță incendiară! Urmărește Puterea Dragostei și Live Video Online pe site-ul kanald.ro.

Dupa o zi de luni exploziva, tensiunile din casa Puterea dragostei vor atinge cote alarmante si in editia de marti, 16 februarie 2021, a emisiunii. Concurenții sunt din ce in ce mai stapaniti de propriile lor orgolii si fiecare inceara in felul lui sa demonstreze ca are dreptate si se vor impune ridicand tonul si facand acuzatii extrem de grave.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Noua saptamana a inceput in mare verva la Puterea dragostei, iar concurenții nu par să dea semne de mai multa rabdare si diplomatie cand vine vorba sa isi expuna punctul de vedere, astfel ca de la primele ore ale zilei de marti, aceștia au cautat să se atace.

Urmariti indragitul show matrimonial Puterea dragostei oriunde v-ati afla, de pe telefonul mobil, laptop sau tableta. Show-ul matrimonial este doar la un click distanta, iar pentru a vedea emisiunea online este suficient sa accesati  pagina oficiala de LIVE STREAM , aceasta fiind difuzată live video pe

site-ul Kanal D. Emisiunea Puterea dragostei face parte din programul TV al postului Kanal D și este difuzată de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în weekend de la 16:00 și 19:00.

Comanici si Maria, cearta apriga! ”Ține morțiș să stea aici că n-are casă...”

Dupa ce in editia de ieri, Comanici a lansat o afirmatie uluitoare despre faptul ca Maria l-ar admira de fapt pe el si nu pe Marinescu, in emisiunea de astazi, intre cei doi izbucneste o noua cearta.

Totul pleaca de la faptul ca Cristian afirma ca Maria isi doreste sa ramana in cadrul show-ului deoarece nu are o casa. Fapt ce o va infuria peste masura pe frumoasa blondina, care va exploda.

”Maria ține morțiș să stea aici, că n-are casa nici în Moldova și nici în Londra, că i-a jefuit-o cineva”, spune Comanici.

Reactia lui Marinescu nu va intarzia sa apara. Acesta sare in apararea Mariei, in timpul conflictului ei cu Cristian Comanici. Marinescu si Maria s-au apropiat foarte mult in ultima vreme, insa nu au recunoscut ca ar avea o relatie inca, acestia au fost surprinși de câteva ori sărutându-se.

”Vezi că ți-a dat Aya putere și ți-a dat-o foarte prost pentru că nu ști să vorbești.”,

ii spune Marinescu lui Comănici.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ulterior, Maria este foarte nervoasa dupa cearta cu Cristian Comanici si isi varsa nervii pe Alexandra, la care tipa fara sa ii pese de reactiile ei.

Spiritele se aprind dinnou intre cele doua concurente si niciuna dintre ele nu pare ca ar vrea sa cedeze, astfel ca intre ele va interveni Andrada.

Relatia dintre Madalina si George, in pericol?

Tot in editita de marti, Apar discutii aprinse si intre Madalina si George, dupa ce tanarul se arata extrem e deranjat de faptul ca partenera lui i-ar fi facut destanuiri Marianei, din intimitatea relatiei lor.

Cristina Mihaela il intreaba pe George daca i se pare normal ca Madalina sa-i spuna tot ceea ce ei vorbesc in intimitate, prietenei ei, Mariana. Moment in care George rabufneste si raspunde radical, semn ca dezaproba si critica vehement comportamentul iubitei sale.

"Normal ca nu! Pai ce-i telefonul fara fir? Este ralatia mea! Este intimitatea mea!", spune raspicat George.

Aflati cum va reactiona Madalina, dar si ce se va intampla intre cei doi indragostiti, astazi, intr-o noua editie incendiara Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 15 februarie 2021 – A doua parte- VIDEO. Meda, la un pas de a se napusti asupra Alexandrei!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 12 februarie 2021 – A doua parte- VIDEO. Nicos dă cărțile pe față, spune totul despre concurenți

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.