Cine este si cum arata sotia lui Sebastian Chitosca de la Survivor Romania 2021. Cei doi sunt impreuna de sapte ani!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 16 feb 2021, 15:59
Sebastian Chitosca, in lacrimi la Survivor Romania 2021

Sebastian Chitosca a primit un mesaj de la sotia lui de Valentine's Day la Survivor Romania care l-a facut sa planga si sa recunoasca cat de mult ii lipseste.

Sebastian Chitosca si sotia lui sunt impreuna de peste sapte ani si cei doi au fost mai uniti ca niciodata mai ales dupa ce au hotarat sa se mute definitiv in Germania unde fiecare si-a gasit un loc de munca pentru a sprijini familia Faimosului greu incercata dupa tragedia prin care a trecut fratele lui Sebastian.

”Niciodată nu m-am gândit că doar la 26 de ani o să pun stop unei cariere destul de ok.

Am fost la diferite cluburi importante unde am și jucat multe meciuri la nivel de liga I.

Niciodată nu știi ce probleme pot să apară în familie și pentru mine familia a fost mereu pe primul loc. Mereu am lăsat de la mine pentru familie. Trecând printr-o cumpănă foarte grea cu fratele meu, am decis că este momentul să mă retrag din sport pentru a fi alături de el.

Fiind o problemă destul de gravă, între viață și moarte, e mai important să câștigi viața fratelui tău decât să câștigi meciuri sau faimă”,
a declarat Sebastian Chitoșcă de la Survivor România, înainte de a pleca în Republica Dominicană. 

Sebastian Chitosca, mesaj emotionat de la sotia lui

Citeste si: MESAJUL ascuns al Georgianei Elisei pentru Jador de la Survivor Romania 2021. Faimosul a aruncat scrisoarea imediat: "Sunt un prost, pe fata asta am bagat-o..." Culita a fost singurul care si-a dat seama

Faimosul a trecut prin momente de groaza dupa ce a avut o confruntare cu un barbat la o terasa din Piatra-Neamt. Individul l-a trantit cu capul de coltul de lemn al terasei si a picat inconstient la podea.Au urmat luni de chin prin spitale la Terapie Intensiva in Romania si Germania deoarece niciun medic nu ii mai dadea vreo sansa la supravietuiere.

”Spre binele nostru, în proporție de 90 la sută fratele meu este foarte bine. Avea 1 la sută șase să trăiască sau să rămână legumă. Dumnezeu a fost cu el, cu noi. Acum este stabil, merge pe picioarele lui, vorbește. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Fratele meu este stabilit în Germania de peste șapte ani. În concendiul de acum un an și jumătate a venit în România, a fost la o terasă cu niște prieteni și acolo se ivise un scandal. Fratele meu tot timpul a fost un gen de om căruia nu i-a plăcut să vadă oamenii că se ceartă, a auzit de la ce a plecat discuția, de la o notă de plată și s-a oferit să dea el banii.

Le-a dat banii și nota era mai mică decât suma pe care a dat-o el și aștepta restul, diferența era destul de mare. Oamenii fiind sub influența alcoolului nu a vrut să mai dea banii înapoi, fratele meu s-a iritat și a spus câteva cuvinte, iar când s-a întors a primit un pumn în zona urechii, a căzut cu capul de terasă și acolo a rămas”,  a povestit Sebastian Chitoșcă.

Cine este si cum arata sotia lui Sebastian Chitosca de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Sebastian Chitoșcă de la Survivor România 2021 a trecut prin momente dureroase. Faimosul a renunțat la cariera în fotbal pentru o persoană dragă: ”Trăiesc doar pentru fratele meu”

 

La Survivor Romania, Sebastian Chitosca de Valentine's Day, a primit una din cele mai frumoase declaratii de iubire de la sotia lui. Mesajul l-a emotionat atat de tare pe Faimos si dorul de femeia iubita si-a spus si el cuvantul incat Faimosul a plans minute bune.

"Iti multumesc pentru acesti sapte ani impreuna. Iti sunt recunoscatoare pentru viata frumoasa pe care o traiesc alaturi de tine si sunt atat de mandra ca dintre miliardele de oameni, tu esti sotul meu, imi lipsesti enorm, dar stiu ca am langa mine cel mai puternic barbat care va veni acasa doar invingator. Iti tin pumnii, te iubesc, dragostea mea. Nu numai ca am plans, m-au trecut toate starile posibile pe care nu le-am simtit niciodata in viata mea. Am realizat ca cel mai important lucru este sa stai acasa cu familia. Stiam lucrurile astea, dar nu atat de profund. Sa iti iubesti sotia pentru ca asta inseamna sa fii barbat, nu sa ai muschi..."