Jador de la Survivor România 2021, dezvăluiri despre relația cu Georgiana Elisei. Faimosul a spus totul despre motivul despărțirii dintre ei

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 16 feb 2021, 11:06
Jador, motivul despărțirii de Georgiana Elisei

Jador a dezvăluit motivul pentru care relația cu Georgiana Elisei s-a încheiat, deși încă se iubesc. Tânăra i-a trimis un mesaj emoționant Faimosului de Valentine's Day, care a lăsat în urmă lacrimi de dor.

Jador a declarat în nenumărate rânduri că Georgiana este marea lui iubire și că îi poartă un respect nemărginit. Faimosul nu a vorbit niciodată despre motivul care a dus la încheierea relației lor, însă artistul a dat cărțile pe față și a spus totul. Jador a izbucnit în lacrimi când a citit mesajul de la Georgiana, pe care l-a primit în urma jocului de comunicare pe care echipa Faimoșilor l-a câștigat.

Jador, motivul despărțirii de Georgiana Elisei

Jador și Georgiana Elisei au trăit o frumoasă poveste de dragoste și chiar aveau gânduri serioase de viitor. Relația lor a durat apropae un an, motivul despărțirii nefiind dezvăluit până în acest moment. Pentru Faimosul de la Survivor România, Georgiana va rămâne marea lui iubire, pe care o respectă nemărginit.

Artistul a vorbit public și despre motivul rupturii dintre el și fosta lui iubită, cu care s-ar fi logodit la momentul respectiv.

Faimosul a precizat că după despărțire s-au mai văzut, nu au pus capăt definitiv relației.

”Noi suntem prieteni, am încercat să ne împăcăm de foarte multe ori, ne-am mai văzut, noi suntem prieteni foarte buni, ne ajutăm dacă este cazul, nu ne dușmănim, nu nimic. Pur și simplu nu ne-am mai înțeles, am avut o relație oficială și pe Facebook. Noi suntem doi oameni care am fost împreună și pur și simplu s-au mai văzut, așa cum poate s-au mai văzut alți mulți foști.”, 

a declarat Jador la un moment dat, înainte de a pleca la Survivor România.

Citeste si: MESAJUL ascuns al Georgianei Elisei pentru Jador de la Survivor Romania 2021. Faimosul a aruncat scrisoarea imediat: "Sunt un prost, pe fata asta am bagat-o..." Culita a fost singurul care si-a dat seama

Cei doi se vedeau destul de des pentru că fosta lui iubită lucra la studioul de înregistrări unde artistul merge foarte des, iar astfel flacara iubirii dintre ei s-a întreținut și acum după șapte ani.

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare de Valentine's Day, astfel au primit mesaje de la persoanele iubite de acasă. Jador a primit un mesaj neașpetat, acesta a urlat de dor în momentul în care a citit scrisoare primită de la fosta lui iubită, Georgiana Elisei.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Georgiana Elisei, mesaje emoționant pentru Jador de Valentine's Day 

După un joc foarte greu și plin de adrenalină, Faimoșii au câștigat jocul de comunicare din această săptămână. Fiecare dintre concurenți au primit scrisori de la persoanele iubite de Valentine's Day. Jador a primit o scrisoare cu totul specială și neașteptată, de la o persoană dragă sufeltului său.

Georgiana Elisei, fosta iubită a Faimosului, i-a trimis un mesaj de-a dreptul emoționant artistului, care l-a răscolit profund și l-a făcut să urle de dor. 

"Ionuț, pentru început, vreau să îți spun că sunt cea mai mândră de tine, de ambiția de care dai dovadă pe trasee și de modul în care te descurci în competiție. Toți de acasă sunt bine și sunt alături de tine și sper să rămâni același om cu sufletul bun de care eu m-am îndrăgostit și pe care îl cunosc cel mai bine. Știm amândoi care este situația dintre noi și în ce relații am rămas când ai plecat la Survivor, dar dincolo de toată situația asta, inimile noastre au rămas logodite pentru totdeauna. Ai grijă de tine și stai acolo cât poți rezista tu. Te îmbrățișez cu dor, prietena ta de suflet.”, este mesajul pe care l-a primit Jador din partea fostei iubite.

Citeste si: Georgiana lui Jador, lovitura de gratie pentru Faimos! Ce face ea de fapt in timp ce cantaretul plange dupa ea la Survivor Romania!

Faimosul a mărturisit că tot ce a devenit acum, i se datorează Georgianei

Jador a mărturisit că toate melodiile sale sunt despre Georgiana, deși toată lumea credea că sunt pentru alte femei, el a făcut lumină și a mărturisit că ea este marea lui iubire și tot ce este astăzi i se datorează ei. Faimosul se condamnă pentru că a greșit enorm față de femeia iubită și a fost prea orb să vadă ce are lângă el.

"Off, ce prost sunt, sunt cel mai prost om...Am plans asa cu patos ca iti dai seama cat de prost esti cand vrei sa faci niste lucruri si inima iti spune sa le faci, dar tu nu le faci pentru ca asa vrei tu sa faci.   Eu am fugit foarte mult de subiectul însurătoare pentru că eu nu prea am încredere în femei pentru că, sincer să fiu, până la vârsta asta am întâlnit foarte multe fete care  nu rezonau deloc cu mine.

Eu această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum.(...) O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație. Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei. Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit.

O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla.”, a spus Jador.

Citeste si: Ce a aparut pe profilul Georgianei Elisei dupa ce Jador a cerut-o de nevasta in fata a peste 2 milioane de oameni la Survivor Romania 2021: "Vreau să mă căsătoresc cu ea si sa fie mama copiilor mei"