Și-a pierdut tatăl și a trăit o adevărată dramă! Concurenta de la Puterea Dragostei a vorbit despre cel mai trist moment din viața ei

Autor: Amalia Georgescu
Mariana, Mădălina și Aya de la Puterea Dragostei, sezonul 3
Sursa: Instagram

Pare puternică, dar viața i-a dat o lovitură cruntă în urmă cu ceva timp. Ce concurentă de la Puterea Dragostei și-a pierdut tatăl? A vorbit despre cel mai trist moment din viața ei.

Concurentele de la Puterea Dragostei, sezonul cu numărul 3, rar vorbesc despre viața lor personală și despre momentele care le-au marcat existența, acestea preferând să se raporteze doar la lucrurile care au legătură cu competiția. Cu toate acestea, o concurentă a postat pe instagram un mesaj în care a dezvăluit că drama vieții ei se leagă de pierderea tatălui.

Concurenta de la Puterea Dragostei care a suferit enorm în trecut după ce și-a pierdut tatăl

Este o persoană puternică și încearcă să își ascundă trăirile și momentele de slăbiciune, însă în sufletul ei poartă o mare durere. Mariana de la Puterea Dragostei le-a dezvăluit prietenilor virtuali de pe instagram care a fost momentul care i-a schimbat radical viața. Într-o sesiune de întrebări și răspunsuri, concurenta de la Puterea Dragostei a fost rugată să vorbească despre cel mai trist moment din viața ei, iar aceasta nu s-a ferit să recunoască cât de mult a suferit când tatăl ei a încetat din viață.

„Când a decedat tatăl meu.”, a scris Mariana pe instagram.

Pierderea tatălui ei a marcat-o pe Mariana de la Puterea Dragostei, subiectul fiind unul foarte sensibil pentru ea. Concurenta de la Puterea Dragostei nu a dat prea multe detalii în legătură cu acest moment dificil din viața ei, însă a lăsat să se înțeleagă că durerea a fost foarte mare.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Mariana si Cristian Comanici, nunta la Puterea dragostei! In rochie de mireasa, ea a aruncat si buchetul!

În plus, într-un moment în care părea că a ajuns la capătul puterilor, Mariana a recunoscut în cadrul competiției Puterea Dragostei că și-ar dori un bărbat puternic și care să o protejeze, aceasta sugerând că simte foarte mult absența părintelui ei.

”Mi-am pierdut tatăl și am vrut să îmi aleg un bărbat care să mă protejeze... Cum să stau cu un bărbat care nu face nimic pentru mine?”, spunea Mariana de la Puterea Dragostei în urmă cu ceva timp.

Mariana de la Puterea Dragostei a interacționat atât cu Rareș, cât și cu Cristian Comănici, însă nu a format un cuplu cu niciunul dintre ei. Rareș a plecat din competiție, iar Cristian Comănici pare că și-a pierdut răbdarea și că în prezent nu își mai dorește o relație cu Mariana, astfel că în momentul de față, concurenta de la Puterea Dragostei este singură.

Citeste si: Comanici a dat cartile pe fata! Are sau nu o relatie cu o tanara americanca? Cum a reactionat Mariana! "Nu ma intereseaza! Du-te!"

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.