Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română - Episodul 4, sezonul 1, marti, 16 februarie 2021-VIDEO. Reyyan, pericol de moarte!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 17 feb 2021, 17:08
hercai serial turcesc Foto(6)
Reyyan si Miran, personajele principale ale serialului Hercai!

Astazi, 16 februarie 2021, de la ora 20:00, va fi difuzat, la Kanal D, episodul cu numarul 4 din serialul „Hercai”. Ce poate fi urmărit și online subtitrat în limba română pe pagina oficială a site-ului kanald.ro.

Serialul turcesc de exceptie „Hercai” aduce in atentia telespectatorilor o impresionanta poveste de dragoste nascuta din ura si razbunare. Protagonistii acestei povesti de iubie sunt doi tineri Reyyan si Miran, ce provin din doua familii care se urasc de moarte.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Hercai” pe Kanal D

Noua productie turceasca „Hercai” prezinta o intriga extrem de puternica, ce a reusit inca de la primele episoade sa cucereasca inimile telespectatorilor.


Cei doi protagonisti din distributia serialului „Hercai”, Reyyan si Miran, sunt interpretati magistral de doi actori celebri Ebru Sahin si Akin Akinozu.

Episoadele din serialul „Hercai” pot fi urmărite atât la TV, cât și online, live video pe Kanal D, insa  doar in Romania si Republica Moldova. Pentru a putea vedea noile episoade online trebuie să accesati pagina oficiala de LIVE STREAM  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. Serialul

„Hercai” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzat de luni pana miercuri, de la ora 20:00.

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 3, sezonul 1, luni, 15 februarie 2021-VIDEO. Reyyan, inconjurata de flacari!

Ce se va intampla in episodul de astazi, 16 februarie, al serialului „Hercai”?

Desi initial si-a dorit enorm sa indeplineasca pas cu pas planul diabolic de razbunare pus la cale de bunica sa, Miran ajunge sa regrete amarnic faptul ca au ales drept tinta a razbunarii lor pe inocenta si frumoasa Reyyan. Astfel, tanarul porneste in cautarea disperata a celei care ii devenise sotie pentru a-i demonstra cat de mult o iubeste de fapt, in ciuda planurilor bunicii sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa Miran afla cu stupoare ca Reyyan, care era atat de indragostita de el, prefera sa moara decat sa-i mai fie alaturi sotului ei. Profund dezamagita de suferinta provocata de catre Miran, tanara recurge la un gest extrem, panandu-di din nou viata in pericol. Aceasta se arunca de pe pod, spre uluirea lui Miran, care fara sa stea pe ganduri, sare in apa sa o salveze pe femeia iubita.

Intre timp, Azize, bunica lui Miran, este foarte multumita ca a reusit, dupa douazeci si sapte de ani de asteptare, sa aduca suferinta in familia Sadoglu, cea pe care a considerat-o vinovata de moartea fiului sau si a nurorii sale.

Pe de alta parte, Zehra, mama lui Reyyan, este la limita puterilor. Disperata ca fiica ei a disparut, femeia ameninta ca ii va distruge pe toti cei care i-au facut copila sa sufere.

Mai mult, boierul Nasuh, satul de umilinta familiei sale provocata de Azize, ii da acesteia vestea cumplita ca Miran a decis sa-si puna capat zilelor.
Nu pierdeti in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod captivant din “Hercai”, numai la Kanal D.

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul "Hercai", Reyyan recurge la un gest extrem!

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 2, sezonul 1, miercuri, 10 februarie 2021- VIDEO