Simina Loica va deveni mămică pentru a doua oară? Cum s-a dat de gol soția lui Alex Zănoagă?

Autor: Marina Ionescu
Simina Loica, mămică pentru a doua oară?

Simina și Alex Zănoagă au fost unii dintre cei mai apreciați concurenți de la Puterea Dragostei! Cei doi au demonstrat adevărata putere a iubirii lor prin Dominic, fiul lor, care ar putea deveni frățior mai mare!

Simina Loica și Alex Zănoagă s-au cunoscut în cadrul emisiunii Puterea Dragostei și au rămas nedespărțiți. Cei doi concurenți de la Puterea dragostei, sezonul întâi, formează singurul cuplu care a rezistat în timp din această emisiune și a reușit să formeze o familie, cei doi fiind părinții unui băiețel pe nume Dominic.

Citeste si: Simina de la Puterea Dragostei, criticată dur pe Instagram: „De asta te-a părăsit Alex!”

Simina Loica, mămică pentru a doua oară?

Venirea pe lume a lui Dominic le-a schimbat complet viața celor doi îndrăgostiți. Simina Loica și Alex Zănoagă sunt deja pregătiți să devină din nou părinți, potrivit spuselor brunetei, potrivit Wowbiz.ro.

Simina Loica este foarte activă în mediul online , unde își ține fanii la curent cu tot ce se întâmplă în viața ei. 

Recent, Simina și-a provocat fanii la o sesiune de întrebări pe Instagram.

Printre curiozități, un internaut a întrebat-o pe fosta concurentă de la Puterea dragostei când va face și o fetiță. 

Citeste si: O altă concurentă de la Puterea dragostei anunță că e gravidă: "Sunt însărcinată"

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Pe când și o bebelină?”,  este întrebarea pe care i-a adresat-o un fan Siminei Loica. Bruneta a oferit un răspuns la care puțini nu se așteptau. Ea a dat de înțeles că ar putea fi deja însărcinată cu cel de-al doilea copil, semn că își doresc să mai aducă pe lume încă un bebeluș.  „Poate e pe drum. Știți bine că sunt mai secretoasă când vine vorba de sarcină! Vă las pe voi să vă prindeți”, a fost răspunsul Siminei de la Puterea dragostei, potrivit Wowbiz.ro. 

Alex Zănoagă și Simina Loica de la „Puterea Dragostei”

Alex Zănoagă și Simina Loica s-au cunoscut în cadrul emisiunii Puterea dragostei. Deși internauții și fanii emisiunii „Puterea Dragostei” nu avut încredere că Simina Loica și Alex Zănoagă vor forma un cuplu, cei doi sunt printre puținii concurenți care au ajuns soț și soție! 

Mai mult decât atât, Simina și Alex au împreună un băiețel superb, pe Dominic, iar familia lor este una minunată, care se pare că este pregătită să primească un nou membru!

Citeste si: Simina, fosta concurentă de la Puterea Dragostei: „Bine ai venit în viața noastră!” Familia lor s-a mărit cu încă un membru

„  A plâns doar la vaccin, dar foarte puțin. Nu prea plânge. Dacă îi este foame, doar se enervează, se smiorcăie.  Uneori mă simt că aș fi un copil cu un copil în brațe, chiar dacă am doar 27 de ani”,   a spus Simina de la Puterea dragostei la Teo Show.

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.