DECIZIE fara PRECEDENT la Survivor Romania 2021. Daniel Pavel a anuntat Consiliu de Urgenta! Ce se intampla in acest moment in competitie: "Circumstantele au determinat..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 18 feb 2021, 07:57
Decizie-soc la Survivor Romania 2021
Sursa: Captură KANAL D

Daniel Pavel a anuntat un consiliu de urgenta la Survivor Romania 2021 si este fara precedent ceea ce se intampla in competitie.

Niciodata pana acum in istoria acestui reality show, Survivor Romania, nu s-a luat o astfel de decizie. Daniel Pavel a anuntat consiliu de urgenta in editia de joi din cadrul competitiei, asta dupa ce atat Faimosii si Razboincii au intrat pe un traseu extrem de dificil deoarece tot meciul dintre cele doua tabere s-a disputat noaptea. Mai mult, prezentatorul emisiunii a recunoscut ca ceea ce se intampla acum este fara precedent avand in vedere circumstantele. 

Survivor Romania 2021, decizie fara precedent

Citeste si: ELIMINARE fara precedent la Survivor Romania 2021:"Vai, mama mea!" CINE a parasit competitia? Ce s-a intamplat cu Alin Salajean si Marilena dupa ce au iesit preferatii publicului

Jocurile de culise dintre Faimosi  au atins apogeul in ultima perioada, iar Catalin Morosanu face cateva afirmatii care zdruncina poate pararea telespectatorilor in ce priveste un concurent sau altul.

Astfel, Morosanu este de parere ca Faimosul Culita Sterp va trada pe toata lumea asa cum a facut si cu Jador, iar cei care s-au aliat spre a face tot felul de nominalizari sunt nimeni altii decat Zannidache si Sebastian Chitosca: "Culita, Sebi sau Zanni...Culita este bagat la inaintare drept lider si va trada la fel cum a facut si cu Jador. Acolo in acea Alianta sunt doua creiere cenusii sau negre.
E Zanni si cu Sebi. Pe cine bati, pe cine scoatem afara..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In tabara Razboincilor continua razboiul intre Alin si Musty care isi fac in continuare tot felul de reprosuri care zdruncina increderea si stabilitatea intregii echipe.

Musty ii spune ironic lui Alin sa incerce sa isi foloseasca mai mult capul, iar Alin ii da replica spunand ca are noroc ca are mai mult bun simt.

Competitia Survivor Romania 2021 este reala 100%, iar ceea ce se intampla pe teren in timpul jocului, este un adevarat spectacol de forte, o lupta crancena pentru suprematie,pentru premiu si de ce nu si o lupta a orgoliilor.

Si de data aceasta s-au incins spiritele pe teren, iar Sebastian Chitosca ii face cateva reprosuri dure unui Razboinc:"Se vede ca ai crescut la tara..."

Daniel Pavel a convocat consiliu de urgenta la Survivor Romania 2021

Citeste si: Kanal D, lider absolut de audienta, cu editia de aseara “Survivor Romania”

 

Ce se va intampla in Consiliul de Urgenta convocat de Daniel Pavel la Survivor Romania 2021 in editia de joi de la ora 20:00 si cum se va sfarsi lupta dintre Razboinci si Faimosi? Nu rata poate cea mai incendiara editie de pana acum din cel mai dur reality show televizat!