Scandal monstru pe teren la Survivor Romania intre Sebastian Chitosca si Starlin de la Razboinci! Cei doi, la un pas de bataie

Autor: Alice Popescu
Conflict la Survivor Romania intre Starlin si Sebastian Chitosca
Sursa: Captură KANAL D

Ce s-a intamplat la Survivor Romania intre Sebastian Chitosca si Starlin! cei doi s-au jignit grav si erau gata sa se ia la bataie! Confruntare de zile mari pe teren

Aliante, conflicte, lupta pentru supravietuire, nominalizari si jocuri de culise, acestea sunt poate cele mai importante ingrediente din reality-ul Survivor Romania 2021 dupa jocurile din competitie in care se decide cine sunt castigatorii unui premiu sau cine are imunitate ca echipa si nu se afla in pozitia de a face eliminari.

Sebastian Chitosca de la Survivor Romania 2021, in razboi cu Starlin de la Razboinci

Citeste si: DECIZIE fara PRECEDENT la Survivor Romania 2021. Daniel Pavel a anuntat Consiliu de Urgenta! Ce se intampla in acest moment in competitie: "Circumstantele au determinat..."

Daca la inceput, in tabara Razboincilor curgea lapte si miere si toti concurentii declarau ca sunt ca o mare familie reusind sa castige joc dupa joc, iata ca roata s-a intors si in cazul lor, iar conflictele si dezbinarea au pus stapanire pe ei.

S-au format mici bisericute din concurenti care se ataca reciproc cand vine momentul consiliului, insa duelurile cele mari se dau pe teren. Astfel, de fiecare data, s-au iscat conflicte intre concureti din tabere adverse si nu de putine ori cei care au iesit in prim plan au fost ori Alin Salajean cu Morosanu, ori mai nou Sebastian Chitosca si Starlin.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cei doi vor avea o confruntare de zile mari la jocul de recompensa din editia de joi de la Survivor Romania 2021, de la ora 20:00. Sebastian ii declara pe fata razboi lui Starlin, aratandu-i banderola rosie si il apostrofeaza dur:"se vede ca ai crescut la tara, impingi priporul sa te priponesti bine." Cel care intervine in discutia aprinsa intre cei doi concurenti este Jador care incearca sa faca o gluma sa ii opreasca pe cei doi de la alte fapte pe care ar putea sa le regrete.

Conflict de proportii intre Sebastian Chitosca si Starlin

Citeste si: Cine este si cum arata sotia lui Sebastian Chitosca de la Survivor Romania 2021. Cei doi sunt impreuna de sapte ani!

Sebastian Chitosca incepe sa se afirme din ce in ce mai mult in cadrul competitiei Survivor Romania 2021, aducand pana acum nu mai putin de cinci puncte echipei Faimosilor, dintre care si unul decisiv care sa ajute echipa in jocul de imunitate.

Insa, nici el nu este ocolit de scandaluri, fiind acuzat ca intra in Alianta cu Zannidache si Cosmin Stanciu, cei care au lansat acuzatii grave la adresa Elenei Marin.