Marilena vrea să părăsească Survivor România 2021! Ce a pățit Războinica? Mihaela Berteanu a spus care este adevăratul motiv

Autor: Marina Ionescu
Marilena Foto(4)
Motivul pentru care Marilena vrea să părăsească Survivor România 2021!

Care este adevăratul motivul pentru care Marilena vrea să plece din Republica Dominicană? 

Marilena Cuciurean face parte din echipa Războinicilor și este una dintre cele mai apreciate concurente de la Survivor România. Cu toate acestea, Războinica își dorește să meargă acasă. 

Citeste si: Clasament Survivor Romania 2021! Cine sunt cei mai buni concurenți? Locul 1 este o mare surpriză

Marilena vrea să plece din Republica Dominicană

În ediția de duminică, 14 februarie, Războinicii au avut parte de un Consiliu dificil. Marilena și Alin au fost propuși pentru eliminare, însă, în urma voturilor telespectatorilor, cei doi Războinici au fost preferații publicului. În acest caz, aceștia nu au putut fi eliminați din competiție.

Astfel, îndrăgitul prezentator, Daniel Pavel, a explicat că în cazul în care nominalizații pentru eliminare primesc cele mai multe voturi de susținere din partea publicului, aceștia vor propune la rândul lor alți doi colegi pentru a părăsi competiția.

Totodată, Sorin, cel care a ocupat locul trei în topul preferințelor celor de acasă, a nominalizat încă un concurent.

În cele din urmă, Mihaela Berteanu a fost concuenta eliminată. Tânăra a fost nominalizată de Marilena. 

Cu toate că nu a apucat să se adapteze la condițiile vitrege din Republica Dominicană, Mihaela a reușit să lege o prietenie cu Marilena.  Astfel, invitată la Ștafeta Mixtă,  Mihalea a vorbit despre motivele care au făcut-o pe Marilena să cedeze psihic și să le ceară celor de acasă să nu o voteze.

Citeste si: Mihaela Berteanu, adevarul despre fata nevazuta a concurentilor de la Survivor Romania 2021! Concurenta a spus totul fara nicio perdea

„Am ajuns în câteva zile să ne apropiem foarte mult. Nu știu cât de mult s-a deschis față de mine, chiar dacă făceam amândouă parte din grupul ăsta, dar sincer nu cred că se preface.

Ea fizic probabil că mai poate, dar psihic chiar nu mai putea și se vedea lucrul ăsta.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ea s-a îmbolnăvit la un moment dat, avea febră când a plecat, se simțea foarte amețită. Cred că atunci când a văzut că sănătatea ei e în pericol a simțit că după ce îș va reveni sau chiar de la spital, mă gândeam că

va pleca acasă. Am simțit-o încă din momentul ăla că vrea să renunțe.

Probabil s-a speriat de starea ei de sănătate, dar înainte să meargă la spital, am văzut că vrea în țară.

Este foarte hotărâtă să plece acasă. A și spus că nu se poate bucura de susținerea celor de acasă, era dezamăgită”,  a declarat Mihaela Berteanu, în exclusivitate pentru WOWbiz.ro, la Ștafeta Mixtă. 

Cine este, de fapt, Marilena Cuciurean

Marilena Cuciurean are de 25 de ani, este multiplă campioană la sanie bob, sport pe care îl practică încă de acum șase ani.

Acum, Marilena Cuciurean deține propria ei sala de sport la Vatra Dornei, unde este instructor fitness și îi învață pe alții cum să se disciplineze și să obțină rezultate în sport.

În plus, antrenoarea spune că are încredere în capacitățile sale și nu are de gând să renunțe la trofeu fără luptă crâncenă, potrivit playtech.ro.

Citeste si: DECIZIE fara PRECEDENT la Survivor Romania 2021. Daniel Pavel a anuntat Consiliu de Urgenta! Ce se intampla in acest moment in competitie: "Circumstantele au determinat..."

" M-am înscris la Survivor România pentru că sunt o fire competitivă, plină de energie, îmi plac provocările și adrenalină. Cred în abilitățile mele și în capacitatea de a duce orice provocare până la capăt!", a spus Marilena Cuciurean.

Mihaela Berteanu a  fost eliminată de la Survivor România 2021

Citeste si: Cine este Mihaela Berteanu, concurenta care a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 intr-un consiliu fara precedent in istoria competitiei

Mă așteptam să fiu propusă spre eliminare. Am fost cea mai puțin acomodată aici, colegii sunt foarte buni, își merită fiecare șansa cu desăvârșire.

Este un show foarte greu, le mulțumesc colegilor pentru ajutor și pentru susținere, atât cât a fost. Sper să câștige un Războinic de la noi ”, a reacționa Mihaela, la aflarea veștii că va părăsi competiția.