Iubita lui Culiță Sterp, prima declarație după ce l-a văzut plângând la Survivor România 2021: „Nu s-a dat tot mesajul, eu i-am mai scris...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 18 feb 2021, 17:24
Daniela Iliescu și Culiță Sterp, concurentul de la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Apropiații lui Culiță Sterp au fost uimiți să îl vadă pe acesta plângând la Survivor România 2021, având în vedere că este un bărbat puternic. Ce a dezvăluit iubita Faimosului despre mesajul pe care l-a scris pentru el?

Culiță Sterp a plâns ca un copil după ce a văzut mesajul înduioșător venit din partea iubitei lui însărcinate. Ce spune Daniela Iliescu despre reacția concurentului de la Survivor România 2021, dar și ce parte a mesajului nu a ajuns la Culiță?

Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp, dezvăluiri despre mesajul pe care i l-a scris Faimosului

Culiță Sterp s-a emoționat atunci când a citit mesajul pe care i l-a trimis Daniela Iliescu, femeia care în doar câteva luni îl va face tată.

Reacția pe care a avut-o Faimosul a șocat pe toată lumea, Daniela mărturisind că nu l-a mai văzut niciodată plângând, Culiță Sterp fiind tot timpul cu zâmbetul pe buze. Mai mult, iubita însărcinată a Faimosului de la Survivor România 2021  a spus că nu poate privi imaginile în care Culiță varsă lacrimi amare și suferă.

„Sincer să vă spun nici nu îmi place să îmi aduc aminte de momentul ăla.

Eram și eu șocată, nu credeam că o să plângă, nici nu m-am gândit. L-am văzut altfel decât l-am văzut vreodată pe Culiță.(...) Eu când scriu mesajul parcă atunci trăiesc cel mai mult. I-am mai scris mesaje pe whatsapp. Mie sincer nu îmi place să văd imaginile astea, nu îmi place să îl văd așa.(...) Cu o săptămână înainte am văzut cât de trist era. Ne uitam la el și nu ne venea să credem cât de supărat era.”,
a spus Daniela Iliescu la Teo Show.

În ceea ce privește mesajul pe care Daniela Iliescu l-a scris pentru Culiță Sterp, se pare că textul inițial ar fi fost mult mai lung, însă pentru că ultimele informații făceau referire la familia Faimosului, acestea au fost înlăturate, după cum prevede regulamentul.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce cadou a primit Daniela Iliescu de Valentine’s Day: "Cineva s-a gândit să-i ia locul lui Culiță"

„I-am scris mesajul chiar în ziua în care am fost la control. Nu s-a dat tot mesajul. Eu îi mai scrisesem acolo câteva detalii, dar apoi am înțeles că fiecare, adică cei de la Survivor cer, de exemplu și când au cerut de la familie, ei specifică faptul că nu ai voie spui anumite lucruri.

Ei (n.r familia) nu aveau voie să spună despre mine, eu nu aveam voie să spun despre ei. Nu a făcut-o nimeni intenționat, doar că eu i-am scris lui și despre familie și i-am mai scris faptul că este foarte iubit acasă și probabil fiind ocazia asta de Valentine`s Day nu s-au dat toate rândurile. De mult voiam să îi comunic și aveam ideile deja oarecum creionate în cap.”, a spus Daniela Iliescu, iubita lui Culiță Sterp.

Citeste si: Ce studii are Daniela Iliescu! Iubita insarcinata a lui Culita Sterp de la Survivor Romania 2021 le da clasa multor foste iubite ale Faimosului

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.