Final spectaculos la Survivor România 2021! Cine a câștiga jocul de recompensă? Ce echipă se va bucura de miza aleasă de public

Autor: Madalina Maftei
Cine a câștigat recompensa la Survivor Romania

Jocul de recompensă din această ediție a avut o miză importantă. Faimoșii și Războinicii s-au luptat până la epuizare pentru a câștiga premiul serii. Cine a câștigat recompensa?

Faimoșii și Războinicii s-au duelat într-un nou joc extrem de dificil, dar și total diferit. Cele două echipe au avut parte de un duel noctur nemaiîntâlnit până acum l a Survivor România 2021. Jocul de recompensă s-a desfășurat într-un nou cadru, în care Faimoșii și Războinicii și-au testat echilibrul și forța pentru a câștiga premiul ales de public, pui shanghai.

Faimoșii au câștigat jocul de recompensă și se vor bucura pe o masă copioasă

După un joc extrem de greu în care atât Faimoșii, cât și Războinicii au depus tot efortul și și-au testat limitele la cele mai înalte cote. Jocul de recompensă a fost diferit de această dată, cele două echipe au jucat într-un cadru nou pe timp de noapte. Duelul s-a desfășurat pe o punte suspendată deasupra unei piscine, iar concurenții s-au confruntat cu două bețe capitonate la vârfuri.

Concurentul care doboară de două ori consecutiv adversarul va câștiga punctul acestei runde.

Faimoșii și Razboinicii s-au confruntat, pe lângă traseul dificil, și cu ploaia care s-a pornit în timpul jocului, însă vremea capricioasă nu i-a dat înlături de la duelul serii care are o miză incredibilă.

Faimoșii au câștigat primul joc al săptămânii și se vor bucura de recompensă. Fiecare membru al echipei va primi câte zece bucăți de pui shanghai.

Citeste si: Eliminare neașteptată la Survivor România 2021, un concurent a fost DESCALIFICAT și va PĂRĂSI competiția: ''Drumul tau la Survivor Romania se opreste aici''

Scorul jocului de recompensă este unul spectaculos

Cele două echipe s-au confruntat cu patos și au depus și ultima picătură de energie în acest joc de recompensă. Epuizarea fizică și psihică se observă cu desăvârșire, concurenții sunt epuizați și înfometați.

Acest joc de recompensă foarte bogat îi va ajuta să-și recapete din puteri. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Jocul a fost unul de-a dreptul incredibil, Faimoșii nu s-au lăsat doborâți și au dus acest duel până la capăt, finalizându-se cu victoria lor.

Scorul a fost unul extrem de detașat, semn că Razboinicii sunt foarte epuizați. Jocul de recompensă al serii s-a finalizat cu scorul de 10-2 pentru Faimoși. Concurentul care a dus victoria Faimoșilor a fost Roxana Nemeș.

Faimoasa s-a duelat cu Maria, concurentă foarte puternică din echipa Razboinicilor. Se pare că Maria nu a fost în formă la jocul de recompensă din această seară și nu a reușit să aducă puncte echipei sale.

Faimoșii se vor bucura de o masă copioasă după acest joc de recompensă.

Citeste si: Cătălin Moroșanu a răbufnit la Survivor România 2021! Cine decide cine parasește echipa faimoșilor? Adevarul despre alianța dintre Sebi și Zanni: ''Culiță este manipulat''