Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de vineri, 19 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Maria, dezvaluiri socante despre Mariana si Rares!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 19 feb 2021, 15:00
Puterea dragostei la Kanal D Foto(5)
Maria face dezvaluiri incredibile despre Mariana!

Ies la iveala dezvaluiri uluitoare despre Mariana! Urmariti ediția de vineri, 19 februarie, a emisiunii Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Chiar daca aceasta saptamana a inceput in casa Puterea dragostei, intr-o atmosfera extrem de tensionata, cu multe discutii aprinse si altercatii aprige, se pare ca se va termina intr-o nota optimista si romantica, deoarece unii concurenti care nu aveau inca o relatie se arata deschisi catre anumite fete din casa iubirii. Ce veti urmari in a doua parte a emisiunii Puterea dragostei, din editia de vineri, 19 februarie 2021.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

In ultima vreme, din ce in ce mai multi concurenti de la Puterea dragostei pareau extrem de orgoliosi si rau intentionati si doreau cu orice pret sa se impuna in fara celorlati pentru a-si atinge anumite scopuri materiale, in editia de astazi spiritele se mai calmeaza, iar lucrurile par sa se mai aseze, deoarece acestia se vor concentra si pe scopul primordial al participarii lor in cadrul show-ului matrimonial si se vor arata mult mai deschisi spre formarea de noi cupluri.

Indragita productie Puterea Dragostei face parte din programul TV  al postului Kanal D și este difuzata zilnic. De luni pana vineri, show-ul matrimonial este difuzat de la 11:00 și de la 17:00, iar sambata si duminica, de la 16:00 și de la 19:00. Cea mai apreciata emisiune din România poate fi vizionata la tv, dar și online, live video pe site-ul Kanal D, accesand pagina oficial de LIVE STREAM.

Maria da cartile pe fata si spune totul despre adevarata relatie dintre Mariana si Rares!

In a doua parte a editiei de vineri a emisiunii Puterea dragostei, Adriana face dezvaluiri neasteptate despre Alex Stoica, pe care il acuza ca ar avea de fapt o iubita in afara emisiunii si astfel nu ar avea ce sa caute in cadrul show-ului.
"Am niște poze și conversație cu iubita ta de acasă, cum poți să vi tu aici să minți că nu ai iubită acasă, dacă tu ai iubită acasă",

spune raspicat Adriana.

Pe de alta parte, Mariana face si ea cateva afirmatii naucitoare despre Romeo, pe care il acuza ca ar avea o idila cu o fosta concurenta de la Puterea dragostei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 19 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Iubirea pluteste in aer! Se formeaza noi cupluri?

Seria dezvaluirilor nu se opreste aici, deoarece mai tarziu, Maria lanseaza cateva afirmatii naucitoare despre ceea ce se intampla de fapt intre Mariana si Rares, fostul concurent de la Puterea dragostei, despre care sustine ca isi scriu in privat ca si cum ar avea o relatie de iubire.

Aflati cum va reactiona Mariana la aceste acuzatii primite din partea Mariei, dar mai ales ce reactie va avea Comanici, astazi, intr-o editie incendiara, de la ora 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 18 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Alexandra, ultimatul pentru Codrut!

 

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.