HOROSCOP WEEKEND 19-21 FEBRUARIE 2021. Ce zodii au noroc în dragoste în acest final de săptămână?

Autor: Elena Padure
Actualizat: 21 iul 2022, 22:50
Previziuni astorlogice pentru weekend, 19-21 februarie

Deși Valentine's Day a trecut efectele planetelor iubirii încă se resimt. Iată ce le rezervă horoscopul celor 12 zodii în acest weekend.

Horoscopul de weekend, în perioada 19-21 februarie 2021  conține influențe astrale majore. Este o perioadă dedicată iubirii. Weekend-ul trecut am avut Sfântul Valentin, iar weekend-ul așteptăm Dragobetele. Astrele prevestesc vești bune în dragoste pentru majoritatea semnelor zodiacale, în această perioadă.

Ce rezervă horoscopul în weekendul 19-21 februarie 2021, pentru fiecare zodie?

Soarele va intra în Pești, zodie caracterizată de partea emoționalului.

Vom putea respira ușurați deoarece Mercur iese din retrograd și își continuă mersul direct spre zodia Pești. Efectele cuadraturii planetelor iubirii – Venus și Marte, din 18 februarie, încă poate fi simțit. Este posibil ca un admirator nou sau un prieten care vrea mai multa să îți facă loc în viața ta. Astrele avertizează, însă, să nu mergi împotriva principiilor personale din cauza acestor impulsuri.

BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

Visele tale depasesc cu mult orice forma de realitate in aceste zile. Ele te vor duce de subiecte de viata care iti necesita atentia totala. Asigura-te ca rutina ta nu este compromisa. Ingrijeste-re de corpul tau si tine-ti gandurile pentru tine. Nu vorbi prea mult despre planurile tale de viitor. Cauta sprijin doar cand simti ca ai deja un fundament pentru eforturile tale.

Mentine-ti energia in siguranta in loc sa o irosesti pe cei care nu sunt pe aceeasi lungime de unde cu ideile tale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

TAUR (21 aprilie – 21 mai) Te vei gandi destul de mult la limitari si restrictii. Spre exemplu, de ocivei nu iti este foarte clar de ce unii oameni au nevoia de a pune granite acolo unde ele nu ar trebui sa fie. Va trebui sa ai rabdare cu limitarile din lumea exterioara. Ia in considerare circumstantele din trecut. Accepta faptul ca totul se intampla cu un scop. Astfel, vei realiza ca tot se intampla are sens pe o scara mai larga.

GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Se vor deschide usile pentru avansari profesionale si se pune accentul pe limitarile de putere pe care le ai de gestionat. Unele restrictii vor fi acolo sa te protejeze. Fa un efort sa iti schimbi perspectiva pana cand iti poti vedea toate optiunile. Ambitia si concentrarea ta pe obiective este unul din punctele tale forte ale tale, ele trebuie sa fie echilibrate si cu dorintele inimii.

Incetineste un pic ritmul.

RAC (22 iunie – 23 iulie)

Contactele sociale intense sunt la fel de importante ca grija pentru propria persoana. Esti pe drumul de a-ti aminti adevaratele tale prioritati. Pornesti pe o noua directie care permite personalitatii tale autentice sa straluceasca. Vei avea nevoie de concentrare pentru corpul tau si de grija de rutinele care sa iti dea energia vitala. Renunta la acele obiceiuri daunatoare si acele actiuni pe care le repeti zi dupa zi care nu te fa sa te simti bine. Ai nevoie de un trup curatat pentru ca inima ta sa aiba un loc sigur unde sa aterizeze.

LEU (24 iulie – 23 august)

Te gandesti la comunicarea potrivita pe care ti-ar placea sa o initiezi. Acest scenariu pare, insa, imposibil cu anumiti oameni. Cel mai bine este sa tii de grupurile in care te regasesti in elementul tau decat sa te chinui sa te potrivesti in altele din care nu te simti parte. Ziele acestea sunt potrivnice pentru noi inceputuri. Nu te retine de la a implementa ce stii ca este bine pentru tine.

Citeste si: Ce înseamnă, de fapt, când te uiţi la ceas la ore fixe? Superstiţii sau semne divine?

FECIOARA (24 august – 23 septembrie)

Nu ai obtinut chiar din prima tot ceea ce ai dorit, dar acum lucrurile par mai potrivnice.  Vei avea energii ridicate, ami ales cu o sexualitate trezita dupa o lunga perioada de intorsaturi ciudat.  Te poti intreba daca se impune o schimbare in relatiile tale. Iubirile pot fi pline cu conflicte in aceasta perioada, dar cu suficienta dragoste orice poate fi depasit.

BALANTA (24 septembrie – 23 octombrie)

Lipsa de concentrare sau energia din ultimele saptamani te vor parasi. Acum, in sfarsit, vei incepe sa iti recapeti puterea sa o depui in eforturile tale creative. Zilele acestea poarta o energie a seriozitatii. Atata timp cat ai timp destul sa dormi, totul va fi bine. Ramai cu picioarele pe pamant in aceasta perioada. Continua continua sa te gandesti la aspectele practice care te-au ajutat pana acum si la ce te inspira in viata si spre viitor.

SCORPION (24 octombrie – 22 noiembrie)

Nu vei fisigur daca alegerile tale din trecut te-au hranit cu adevarat spiritul sau doar simteai nevoia sa schimbi directia. Personalitatea ta autentica se mentine oriunde te duci si orice faci in viata ta. Schimabrile trebuie facute pe o fundatie pe care deja ai construit-o. Da la o parte limitarile care nu mai sunt necesare pentru binele tau.

Citeste si: Când începe Anul Nou Chinezesc 2021 și sub ce semn zodiacal se află

SAGETATOR (23 noiembrie – 21 decembrie)

Cei din jur pot deveni diferiti. Este momentul potrivit sa te intrebi daca nu cumva unele din fricile tale tale iti stau de fapt in calea relatiilor pe deplin satisfacatoare. Esti gata sa iti asumi total responsabilitatea in relatii. Nu te ascunde de adevar, oricat de dureros ar fi sa il infrunti in forma sa cea mai pura. Va trebui sa accepti faptul ca persoana din fata ta este foarte in regula asa cum este, cu ce face si ce spune, fara sa trebuiasca sa o shcimbi. Slabiciunile ne fac oameni, si ne dau ceva de iubit unii la altii.

CAPRICORN (22 decembrie – 20 ianuarie)

Vei simti o stare de eliberare prin influentele astrale ale acestui weekend. Vei avea imitari de timp si presiuni exterioare, dar te vei simti bine sa iti recapeti concentrare. Te vei simti din nou ambitios si motivat. Acesta este momentul potrivit sa incepi un nou capitol de viata. Adtfel nu ar fi o idee rea sa te avanti intr-o noua relatie sau un nou proiect de afaceri. Fa tot ce poti mai bine ca sa te misti intr-o noua directie satisfacatoare.

VARSATOR (21 ianuarie – 19 februarie)

Relatiilevor avea un rol important pentru tine in aceasta perioadaAi pute avea nevoie sa te confrunti cu anumite aspecte mai ciudate ale personalitatii tale, daca iti doresti echilibru in relatii. Gelozia si furia nu isi au locul si este timpul sa dai drumul acestora. Axeaza-te pe activitati care sa iti permit sa eliberezi aceste emotii. Astfel, vei avea parte de mai multa satisfactie in viata ta sufleteasca.

Citeste si: Horoscop vineri, 19 februarie 2021. Nativii unei zodii trec prin emotii puternice! E momentul pentru un nou inceput!

PESTI (20 februarie – 20 martie)

Esti setat pe tot ce inseamna noi inceputuri. Vei primi energia necesara ca sa depasesti orice obstacol s-a aflat pana acum pe calea ta. Vei sti exact ce trebuie facut si nu te vei intreba care este locul tau in lume. Vei fi condus de energii pozitive si de instincte care sa te conduca spre destinatia inimii tale.

Citeste si: Horoscop duminică, 21 februarie. Zodiile care vor avea mare noroc la bani