Primele imagini cu Alexandra Stan de la aeroport! Cantareata anunta DEZVALUIRI-BOMBA:"O sa spun tot adevarul..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 feb 2021, 18:59
Alexandra Stan, imagini in premiera de la aeroport

Alexandra Stan a promis dezvaluiri importante din cadrul competitiei Survivor Romania 2021 in ce ii priveste pe Faimosi.

Alexadra Stan a ajuns in Romania dupa cateva zile de cand a fost eliminata intr-un consiliu de urgenta de la Survivor Romania 2021. Cantareata a declarat in urma cu o saptamana ca nu mai vrea sa faca parte din competitie avand in vedere starea ei psihica si fizica. Alexandra Stan a rezistat o luna in competitia Survivor Romania si a adus puncte echipei Faimosilor, insa presiunea psihica din tabara, lipsa hranei si jocurile din teren care i-au creat panici au pus stapanire pe fosta concurenta care a cedat rugandu-i pe telespectatori sa o voteze sa iasa

din competitie. Mai mult, ea a declarat ca a fost extrem de sustinuta de colegii din echipa si daca nu se intampla asta, ar fi clacat demult. 

Alexandra Stan a ajuns in tara de la Survivor Romania 2021

Citeste si: ELIMINARE surprinzatoare la Survivor Romania 2021 in consiliul de urgenta! Daniel Pavel a anuntat cine paraseste competitia:"Mi se rupe inima, insa...

Alexandra a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 intr-un consiliu de urgenta anuntat de Daniel Pavel in care concurenta si-a luat la revedere de la Faimosi si a subliniat inca o data ca nu ar mai fi putut rezista in competitie.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Sunt puțin obosită. Nu prea am dormit în avion. D-abia aștept să merg în emisiuni și să zic tot adevărul despre toți, pentru că deja mi se pare că a început mâncătoria. Îmi pare rău de unii dintre ei. Unele persoane nu sunt ceea ce par. Până la urmă, oamenii cred ce vor. Eu mă bucur că am ajuns acasă sănătoasă și că sunt împreună cu familia”

Se pare ca Alexandra a beneficiat si de sustinerea totala a iubitului ei, Bogdan care a venit dupa artista pana in Republica Domnicana pentru a o intampina atunci cand paraseste show-ul Survivor Romania 2021. Cei doi s-au impacat chiar inainte ca Alexandra sa intre in competitie, iar sarbatorile de iarna si le-au petrecut impreuna. Bogdan si Alexandra s-au despartit in luna noiembrie cand Alexandra a fost prima care a facut o delcaratie cu privire la ruptura dintre cei doi spunand ca si-a facut vise desarte desi a trait cele mai frumoase momente alaturi de Bogdan. 

Imagini in premiera cu Alexandra Stan de la aeroport

Citeste si: Ce i-a soptit Alexandra Stan la ureche Elenei Marin inainte de a parasi consiliul de urgenta dupa eliminare! Zannidache, surprins cu lacrimi pe obraz dupa plecarea concurentei

Alexandra a revenit in Romania in aceasta seara, iar la aeroport a fost intampinata de familie si cei mai apropiati prieteni.

Cantareata a fost extrem de bucuroasa la revederea celor dragi si inca din timpul competitiei, fosta concurenta a declarat ca cel mai mult isi doreste sa stea linistita impreuna cu familia si sa isi ia o buna meritata vacanta.

Mi-am demonstrat că pot să fac anumite chestii, mi-am demonstrat că mi-am depășit anumite limite, dar nu mai pot efectiv. Simt nevoia să fiu acasă, să mă odihnesc, să stau cu familia. Nu mai pot, nu mai rezist, e prea mult. Recunosc, eu nu sunt Survivor, nu sunt supraviețuitoare, am supraviețuit atâtea săptămâni. Dacă până acum mă gândeam la partea financiară și la premiu și la ce planuri aveam, nici nu mă mai interesează, absolut deloc. Pur și simplu vreau să plec, vreau să plec acasă.”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.