Cine sunt favoritii saptamanii la Puterea dragostei si cine a parasit emisiunea? Cutia Pandorei a rasturnat situatia!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 feb 2021, 20:28
Cristina Mihaela a anuntat Favoritii saptamanii!

Emoții uriase pentru concurenții de la Puterea dragostei. Doi dintre ei sunt în pericol de eliminare. Despre cine este vorba?

A luat sfarsit inca o saptamana marcata de multe conflicte la Puterea dragostei, iar in urma voturilor exprimate de concurenți, un băiat și o fată sunt la un pas de eliminare. Nici din aceasta Gala Puterea dragostei nu au lipsit momentele tensionate, replicile jignitoare și discuțiile aprinse.

Cristina Mihaela a anuntat cine sunt Favoritii Saptamanii in Gala Puterea dragostei!

In editia de sambata, Cristina Mihaela a anuntat faptul ca cele mai votate trei fete au fost Alexandra, Madalina si Maria, iar cei mai votati trei baieti au fost desemnati: Comanici,

Marinescu si George.

Dupa cum le-a promis in editia precedenta, Cristina Mihaela a pus capat tuturor conflictilor din aceasta seara dintre concurenti, prin anuntul celor doi Favoriti ai saptamanii. Astfel, dupa cateva momente de suspans, prezentatoarea emisiunii i-a anuntat pe concurenti ca fata care a primit cele mai multe voturi din partea telespectatorilor este Madalina, in vreme ce din randul baietilor, cel mai votat a fost Marinescu.

Astfel, Madalina si Marinescu sunt protejati.

Ce mesaj a ascuns Cutia Pandorei in Gala Puterea Dragostei?

In vreme ce Alex si Meda au fost votati de catre ceilalti concurenti pentru a pleca acasa. Astfel ca cei doi sunt in pericol de eliminare. Fara sa mai prelungeasca suspansul, Cristina Mihaela a anuntat ca Favoritul Saptamanii este Madalina, care a primit cecul in valoare 1500 de euro si titlul de lider suprem al casei in urmatoarea saptamana.

Ceea ce a insemnat ca Meda a fost salvata de la eliminare.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa si de aceasta data, mesajul Cutiei Pandorei a rasturnat situatia existenta.

Dat fiind ca Meda si Nicos si-au exprimat dorinta arzatoare de a pleca acasa impreuna, s-a decis ca acestia sa fie cei care vor parasi emisiunea, iar Alex, cel care in mod normal ar fi trebuit sa plece, va mai ramane in competitie.

"Dragi concurenti, dupa cum v-am obisnuit, noi am tinut cont de dorintele si cerintele voastre! Pentru prima data un cuplu si-a exprimat dorinta de a pleca acasa pentru ca dragostea lor nu mai suporta bariere! Regula acestei competitii a devenit imposibil de respectat pentru cei in cauza, deoarece ei sustin ca nu mai

pot rezista sa stea departe unul de celalalt! Asa cum ne-au marturisit chiar ei astazi! Este vorba despre Meda si Nicos, cei pe care Puterea dragostei i-a adus din nou impreuna! Noi am hotarat sa nu stam in calea fericirii lor si sa le oferim sansa de a pleca impreuna sa-si traiasca in Romania povestea lor de iubire! Asadar, in aceasta seara vor fi eliminati Meda si Nicos, indiferent de voturile voastre!",
a spus Cristina Mihaela.

Citeste si: Cristina Mihaela a făcut anunțul! Cine sunt cele mai votate trei fete si cei mai votati trei baieti in aceasta saptamana la Puterea dragostei!

Citeste si: Cristina Mihaela Dorobanțu a făcut anunțul: Cine sunt favoriții săptămânii la Puterea dragostei!

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.