Cine a parasit competitia Survivor Romania 2021 dintre Roxana Nemes, Majda si Simona Hapciuc:"Colegii mei au hotarat sa-mi franga aripile prea devreme..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 21 iul 2022, 23:40
Cine sunt cele trei concurente nominalizate spre eliminare la Survivor Romania 2021

Concurenta care a fost eliminata de la Survivor Romania 2021 a declarat ca nu merita sa iasa din competitie, insa colegii ei au facut jocurile incat ea sa fie trimisa spre eliminare.

Simona Hapicuc si Roxana Nemes sunt concurentele propuse spre eliminare din partea Faimosilor la Survivor Romania 2021, iar cele doua par deja resemnate cu ce va decide publicul in ce le priveste. Ambele au declarat ca vor fi fericite daca vor ajunge acasa deoarece le asteapta familiile, mai cu seama Simona pe care o asteapta baietelul ei, Dimitrie si asta o face cea mai fericita, insa pe de alta parte, si-ar dori sa ramana in competitie tocmai pentru promisiunea facuta fiului ei.

Simona a facut si o figura buna in competitie in aceasta seara cand a adus pucntul decisiv in jocul pentru comunicare pe care Faimosii l-au castigat si au primit de acasa poze cu familia. Astfel, concurenta este impacata ca a dat tot ce-i mai bun la Survivor Romania 2021 si nu ii e teama de rezultatul final.

ELIMINARE SURVIVOR ROMANIA 2021. Cine a fost eliminat aseara din competitie

Citeste si: Surpriza de proportii la Survivor Romania 2021. Noi concurenti intra in competitie alaturi de Faimosi si Razboinci. Cine sunt acestia?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu imi este teama deloc, sunt extrem de linistita din seara in care am primit nominalizare, am inceput sa vizualizat revenirea la baiatul meu, e Universul meu, pentru el exist si fac totul. Faptul ca ma voi intoarce la el sa vina mai usor. Daca va fi sa plec, mi-ar parea foarte rau sa plec, dar cand am plecat, i-am spus ca nu stiu daca voi castiga, dar pentru tine va ajunge mama printre cei ma buni, in Finala si cred ca s-a vazut ca eu am dat totul din mine si am incercat sa fiu

mai buna. Dar unii colegi mi-au frant aripile si au hotarat sa ma trimite acasa si incalc promisiunea facuta copilului meu. Daca asa va fi, asta a fost voia lui Dumnezeu."

De cealalta parte, Roxana Nemes este si ea impacata cu decizia publicului si spune ca jumatate ar vrea sa ramana in competitie pentru ca stie ca mai are mult de aratat, dar daca e sa plece acasa, nu ii va parea rau ca se duce la familie si la viata ei de dinainte de Survivor Romania 2021.

"Doar cine trece prin asta, cunoaste sentimentul. Plec cu gandul de fericire unde ma asteapta familia, oamenii dragi, tot ce imi e mie mai drag si am si un sentiment de tristete pentru ca as vrea sa merg mai departe. A fost o zi foarte furmoasa in care nu am mai fost salbatici, am mancat, am vazut de la familia si cu familia noastra.

Sunt trairi in care ma regasesc, sunt triste si frumoasa, dar cum vrea Dumnezeu, am dat si am luptat pana la ultimul punct. Multumesc si publicului de acasa. Am vazut si mesaje de acasa de la oameni, sunt convinsa ca sunt oameni care se regasesc prin noi, e un sentiment aparte, e foarte important si frumos.

Si de data aceasta publicul a decis ca Jador este concurentul preferat. Concurentul, pe de o parte se astepta deoarece mai in gluma, mai in serios, a declarat ca stie ca este votat de foarte multi fani, numai el are 60 de verisori, dar cei care-l iubesc. Insa lui Jador ii revine sarcina grea de a fac eo nominalizare pentru eliminare din competitie a uni concurent si cantaretul a ales-o pe Majda in ciuda faptului ca Faimosul a declarat ca o iubeste foarte mult dintr toate fetele din competitie.  Majda nu se astepta la aceasta nominalizare si a declarat ca nu se considera deloc o veriga slaba si nu intelege de ce a fost nominalizata.

"Multumesc pentru voturi, multumesc jadorasilor mei, e cea mai grea decizie, trebuie sa iau una corecta. E foarte complicat pentru mine, trebuie sa iau o decizie corecta, ma asteptam si da si nu, am dat tot ce am putut pe trasee, am facut tot ce am putut eu, dar imi place sa dau tot ce pot chiar daca nu sunt bun la chestia respectiva, e foarte greu sa fac o nominalizare, e cumplit. Publicul decide, eu imi doresc sa ramana fiecare, dar trebuie sa fiu corect, eu o iubesc cel mai mult de aici, dintre fete, dar trebuie sa o votez, insa o votez pe Majda."

ELIMINARE SURVIVOR ROMANIA 2021. Simona Hapicuc paraseste competitia

Citeste si: Prima reactie a Simonei Hapicuc dupa ce a fost eliminata de la Survivor Romania 2021! Ce a scris vedeta dupa ce a intrat in posesia telefonului

Astfel Majda, Simona Hapciuc si Roxana Nemes au fost cele trei concurente nominalizate spre eliminare in aceasta seara la Survivor Romania  2021, iar cea care a parasit competitia este concurenta care a obtinut cele mai putine voturi din partea publicului si anume Simona Hapicuc.

"Sunt foarte fericita pentru ca parasesc competitia cu capul sus, am castigat de doua ori in ultimul meci, va fi un meci pe care copilul meu il va vedea la televizor si va vedea ca mama lui a castigat. Din punct de vedere sportiv, consider ca nu ar fi trebuit sa plec, dar colegii mei au facut alte jocuri, insa voi fi fericita ca voi merge la puiul meu,"   a declarat Simona Hapciuc dupa ce a auzit votul decisiv.