Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de luni, 22 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Marinescu face acuzații dure: „Te-ai întâlnit cu Andrada în scara de bloc și acolo...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 feb 2021, 15:00
Marinescu, concurent în sezonul 3 la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

Ediția de luni a emisiunii Puterea Dragostei nu va fi lipsită de conflicte puternice, certuri și acuzații dure. Urmărește partea a doua a ediției de luni, 22 februarie 2021, a emisiunii Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Spiritele se vor încinge din nou la Puterea Dragostei, astfel că certurile vor continua și în a doua parte a emisiunii de luni, 22 februarie 2021. Ce concurenți vor intra din nou în conflict și vor face dezvăluiri incendiare?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

După gala de duminică a emisiunii Puterea Dragostei în care cuplul Nicos și Meda a fost eliminat, cei doi dorindu-și să plece acasă pentru a-și trăi în liniște povestea de dragoste, la început de săptămână, concurenții de la Puterea Dragostei

vor avea parte de noi surprize. Un nou concurent va intra în casa iubirii, însă acest lucru nu va calma spiritele, ci din contră, certurile vor continua și în partea a doua a emisiunii de luni, 22 februarie 2021. 

Alexandra și Cazi se vor certa din nou, iar concurentul de la Puterea Dragostei va dezvălui că ar fi fost invitat de Alexandra să rămână la ea acasă, moment în care concurenta va izbucni.

„Tu să rămâi la mine? Niciodată în viață. Vezi că te-am dat afară din casă.”, îi va spune Alexandra lui Cazi.

Un alt conflict va izbucni între Mădălina și Adriana. Mădălina va sări în apărarea iubitului ei, George, aceasta fiind deranjată de faptul că Adriana va sugera că George nu ar trebui să își exprime punctul de vedere. Ulterior, un schimb de replici dure va avea loc și între Adriana și George, concurenta de la Puterea Dragostei spunând că în discuțiile cu George nu poate face altceva decât să îl jignească, având

în vedere că atitudinea pe care o are acesta cere un astfel de comportament.

Citeste si: Cristina Mihaela a făcut anunțul! Cine sunt cele mai votate trei fete si cei mai votati trei baieti in aceasta saptamana la Puterea dragostei!

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend de la 16:00 și 19:00.

Emisiunea Puterea Dragostei este difuzată atât la TV, cât și online, live video pe Kanal D, accesând https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Război între Cazi, Marinescu și Maria. Ce urmează la Puterea Dragostei?

Cazi nu se va feri să facă acuzații grave în ediție de luni a emisiunii Puterea Dragostei, partea a doua. Concurentul va spune că Maria s-a fotografiat în patul de hotel al lui Marinescu, sugerând că cei doi s-ar întâlni în afara emisiunii.

Cazi: A făcut poză în patul tău de hotel.

Maria: De unde știi, mă?

Ulterior, Marinescu va reacționa dur și va spune despre Cazi că s-ar fi întâlnit cu Andrada într-o scară de bloc și că acolo s-ar fi întâmplat ceva mai mult între ei. 

Cum vor evolua discuțiile poți vedea urmărind a doua parte a ediției de luni a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la ora 17:00.

Citeste si: Seya este noua concurenta de la Puterea dragostei! Iata ce detalii au iesit la iveala despre frumoasa bruneta!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.