Incearca o sedinta foto perfecta la Flyartproduction studio foto!

Author: Oana Picerea

Primăvara se apropie cu pași repezi, iar la începutul ei două sunt momentele care trebuie marcate: 1 și 8 Martie, două zile în care reprezentantele sexului frumos sunt în centrul atenției, iar bărbații încearcă să le ofere acestora un mărțișor demn de ținut minte. Dacă și tu ești în aceiași situație, avem o soluție pentru tine: o ședință foto specială, doar voi doi, pentru amintiri de neuitat. Sună bine? Atunci hai, pune această idee în aplicare. Nu știi ce să faci? Nu-ți face griji, avem noi răspunsul la multe dintre întrebările tale, astfel ca totul să fie perfect.

Inchiriaza un studio foto

Chiar dacă nu crezi, probabil mai sunt și alte persoane care s-au gândit la această idee inedită de a marca primăvara, așa că ar fi bine să începi să te gândești din timp la ce ai de făcut. Primul pas, obligatoriu, este să închiriezi studioul foto unde dorești să aibă loc evenimentul. Sunt destul astfel de locații, dar puține sunt cele care sunt dispuse să organizeze așa ceva. De aceea, poți încerca la Flyartproduction studio foto, dacă vrei ca totul să iasă perfect. Nimic nu va fi lăsat la voia întâmplării, chiar și cele mai mici detalii vor fi puse la punct, iar rezultatul final va fi de-a dreptul spectaculos!

Faceti multe fotografii

Pentru ca totul să meargă ca la carte, ar fi bine să vă luați o zi liberă amândoi, pentru că o ședință foto nu înseamnă să stai frumos în fața camerei, să zâmbești cât mai larg și gata, s-a rezolvat! Nu, din contră, va fi nevoie să faceți cât mai multe fotografii, din mai multe unghiuri, cu cât mai multe variante. Poate fi puțin obositor, dar e acea oboseală plăcută, pentru că ești alături de persoana iubită, într-o zi specială, și lucrați amândoi la o amintire care să vă readucă și peste ani de zile, lacrimi de fericire în ochi. În plus, cu cât ai mai multe fotografii, ai de unde le alege pe cele mai bune, și care surprind cel mai bine esența zilei și a sentimentelor ce vă leagă.

Atentie la postura

Da, ne plac fotografiile care dau impresia că sunt instantanee, dar adevărul este că multe dintre acestea sunt puțin… regizate. De aceea, ascultă recomandările fotografului, pentru că el este un profesionist și știe cel mai bine cum să ”jongleze” cu materialul clientului, cum se spune. Așa că încearcă și tu să-i faci munca acestuia mai ușoară și fii ceva mai atent la postură, ține spatele drept, alungește puțin gâtul, îndreaptă bărbia. Nu înseamnă să fii rigid ca un manechin, dar nici Quasimodo nu era chiar cea mai fotogenică figură, nu?

Expresia fetei

Primăvara este momentul în care natura renaște, iar tu ești martorul acestuia, alături de persoana iubită. Bucură-te, zâmbește, și uită pentru câteva momente de eventualele griji. De asemenea, încearcă să o faci cât mai natural, să nu pară nimic fals, ci dimpotrivă, spontan.

Ochii sunt importanti

Nu degeaba se spune că ochii sunt fereastra către sufletul unei persoane. De aceea, vezi care sunt recomandările fotografului despre cum ar trebui să privești, cum să te folosești de luminile din studio, astfel încât toți cei care vă vor admira fotografiile după ce sunt gata să remarce acea sclipire din ochii tăi și ai partenerei. Un mic truc de la profesioniști: dacă ședința foto are loc într-un studio, încearcă să stai cu fața îndreptată către fereastra acestuia.

Ce haine sa alegi?

Dacă nu faci o ședință foto cu o tematică anume, când probabil veți purta amândoi niște costume specifice, atunci nu ai restricții în ceea ce privește stilul vestimentar abordat. Poartă haine în care știi că te simți bine, ești pus în valoare, și în culori plăcute ochiului. Nu alege haine în culori stridente, în carouri, buline sau dungi, deoarece atenția privitorului se va îndrepta automat către acestea, și nu către chipurile voastre, așa cum este și normal.

Coafura si machiajul

Pentru ședința foto, partenera trebuie să aibă părul bine aranjat, la fel și machiajul, fără urme de rimel sau ruj pe unde nu trebuie. Ați putea, câteva zile mai înainte, să folosiți o pastă de dinți cu efect de albire a dinților, deoarece se va vedea mai frumos în fotografii. Chiar și tu trebuie să fii pieptănat cu atenție, eventual și un un strat ușor de fond de ten, pentru a masca eventualele imperfecțiuni de pe chipul tău.

Lumina si decorul

Pentru că avem de a face cu o ședință foto care are loc într-un studio închiriat, desigur că pozele vor fi realizate folosindu-se multe lumini ambientale. Un bun fotograf știe cum să le aranjeze în așa fel încât să arătați pur și simplu perfect. Cât privește decorul, poți alege unul tematic, sau unul cât mai simplu, pentru ca voi doi să fiți în centrul atenției. Discută cu fotograful toate aceste amănunte, și ar fi bine să o faci din timp, pentru ca acesta să se pregătească așa cum trebuie.

Nu fiti rigizi

De regulă, cei mai mulți oameni, atunci când sunt puși în fața unui aparat foto, se crispează brusc. Încearcați să treceți amândoi peste acest mic trac, și câteva mișcări de dans vă pot fi de folos. Și, să nu fiți surprinși când veți primi măcar o fotografie cu aceste momente, pentru că un fotograf profesionist știe cum să profite de fiecare moment.

Cum ți s-a părut sugestia noastră de cadou de început de primăvară? Dacă timpul este prea scurt, și nu mai ai cum să pregătești o astfel de ședință, atunci amână cadoul până la ziua ei sau cu o altă ocazie specială!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.