Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de marți, 23 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Conflict între Mădălina și George: „Stai în banca ta că m-am săturat să...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 23 feb 2021, 08:00
George și Mădălina, concurenți la Puterea Dragostei
Sursa: Captură KANAL D

O nouă ediție Puterea Dragostei începe marți, 23 februarie 2021, de la ora 11:00 pe Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

O nouă zi tensionată începe la Puterea Dragostei, iar concurenții vor fi din nou puși pe scandal, fiecare încercând să demonstreze că dreptatea îi aparține. În prima parte a ediției Puterea Dragostei de marți, 23 februarie 2021, vor apărea conflicte inclusiv în cuplul George și Mădălina. Care vor fi motivele?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Marinescu va continua atacul la adresa lui Cristian Comănici și va aborda din nou un subiect destul de delicat pentru concurentul de la Puterea Dragostei, mai exact legătura acestuia

cu Mariana. Marinescu îi va spune lui Cristian Comănici că șansele lui să formeze un cuplu cu Mariana sunt foarte mici, indiferent de eforturile pe care le va face.

„Puteai să trăiești în safari, tu cu Mariana, cu leii, zebrele și girafele și tot nu o aveai pe Mariana, niciodată în viața asta.”, îi va spune Marinescu lui Cristian Comănici. 

Comentariile acestuia nu îi vor pica deloc bine lui Cristian Comănici, lucru care se va citi cu ușurință pe fața acestuia.

Maria va face o criză de gelozie și îl va ataca pe Marinescu, bărbatul de care s-a apropiat în emisiune, aceasta fiind deranjată de faptul că Marinescu este interesat dacă Aya este sau nu virgină. Cei doi vor purta o discuție pe un ton ridicat, totul spre surprinderea celorlalte persoane din casă.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 22 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Marinescu face acuzații dure: „Te-ai întâlnit cu Andrada în scara de bloc și acolo...”

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, dar și sâmbăta și duminica, de la 16:00 și 19:00.

Puterea Dragostei este difuzată atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Dacă vrei să vezi fiecare ediție a emisiunii, dar nu ești în fața televizorului, atunci este suficient să accesezi https://www.kanald.ro/live.html   de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop. 

Probleme în cuplul Mădălina și George. Ce îi va reproșa concurenta de la Puterea Dragostei iubitului ei?

Mădălina și George formează de mai multe luni un cuplu în casa Puterea Dragostei și deși se înțeleg foarte bine, în ediția de marți a emisiunii, cei doi vor avea o discuție destul

de aprinsă. Mădălina îi va sugera iubitului ei să se țină departe de conflicte, având în vedere că tensiunile din ultima perioadă au influențat-o destul de mult.

„Stai în banca ta că m-am săturat să văd lucruri d-astea și să aud.”, îi va spune Mădălina lui George.

Citeste si: Cine sunt favoritii saptamanii la Puterea dragostei si cine a parasit emisiunea? Cutia Pandorei a rasturnat situatia!

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.