O nouă concurentă intră în casa Puterea dragostei. Urmariti o ediție incendiară MIERCURI, 24 februarie, de la 11:00 și 17:00 pe Kanal D!

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 23 feb 2021, 19:00
Cine este cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei?

O nouă ediție incredibilă Puterea dragostei are loc miercuri, 24 februarie, la Kanal D.

Conflictele sunt la ordinea zilei, iar concurenții nu se pot controla, astfel că ajung să facă acuzații grave. Urmărește emisiunea Puterea Dragostei și Live Video Online pe kanald.ro.

Citeste si: Bianca Comănici și-a făcut primul tatuaj. Ce semnificație are modelul ales

Surpriza de proportii la Puterea dragostei

Saptamana continua in acelasi registru  in casa Puterea dragostei  , cu multe tensiuni si certuri.

Va fi o săptămână extrem de tensionată, cu foarte multe certuri și discuții aprinse, concurenții de la Puterea dragostei vor continua să își spună cuvinte grele și să se atace. 

Conflictele dintre concurenţi nu înceteză să apară nici mâine. Apar din nou tensiuni la Puterea Dragostei, concurenții vor răbufni în această ediție.

Seya, cea mai nouă concurentă de la Puterea Dragostei, va fi pusă la zid de Romeo. Acesta îi va reproșa că deși a dezvăluit că este interesată de el, în realitate, tânăra i-ar acorda mai multă atenție lui Alex.

Romeo: "Cum facem că ți-e drag de mine și te îndrepți spre Alex?"

Seya: "Dacă ai fost neserios, ai pierdut trenul, băiatul meu."

Romeo: "Pai da, măi, dar serios sau neserios, cum facem ca în mintea ta să fie cineva și tu să fii cu altcineva?"

Editia de miercuri, 24 februarie a emisiunii Puterea dragostei se anunta una plina de surprize, deoarece in casa iubirii își va face apariția o noua concurenta care se va bucura de toată atenția baietilor.

Despre cine este vorba?

Citeste si: Bianca Comănici și-a făcut primul tatuaj. Ce semnificație are modelul ales

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Alexandra pare să fi ajuns în conflict cu majoritatea concurenţilor. De această dată concurenta izbucnește și se ia la ceartă cu Mariana, pe care o acuză că se joacă, de fapt, cu Cristian Comănici și că intenția ei nu ar fi să facă un cuplu în casa Puterea dragostei.

Mariana suferă după Rareș. Dacă tânărul se întoarce în casa iubirii, concurenta este dispusă să formeze un cuplu cu acesta.

Cristina Mihaela Dorobanțu:  "Îți dorești să mergi acasă? Ți-e dor de Rareș?"

Mariana:  "Da, domnișoara Cristina! Eu nu am făcut o elație cu Rareș din cauza că... Cristian a spus că pleacă acasă și eu nu mi-am dorit să plece din cauza mea."

Cristina Mihaela Dorobanțu:  "Dacă Rareș s-ar înoarce în casă, ai face o relație cu el?"

Mariana:  "Da, domnișoara Cristina!"

Tânărul a luptat pentru Mariana, arătându-i cât de mult își dorește o relație cu ea, însă n-a fost suficient. Aceasta l-a ales pe Cristian, însă aum regretă.

Citeste si: Cine sunt favoritii saptamanii la Puterea dragostei si cine a parasit emisiunea? Cutia Pandorei a rasturnat situatia!

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de miercuri a emisiunii Puterea Dragostei, difuzată la Kanal D de la 11:00 și 17:00.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.