In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, Miran este "sacrificat" de Azize!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 24 feb 2021, 10:45
hercai serial turcesc Foto(6)
Miran il infrunta pe Hazar.

Azize, bunica lui Miran, este atat de dornica de razbunare pe familia Sadoglu, incat este dispusa sa-si "sacrifice" nepotul.

Miran sufera teribil dupa ce Reyyan, femeia de care s-a indragostit nebuneste, i-a dat vestea ca se casatoreste cu Azat. Miran este convins ca Reyyan a luat aceasta decizie ca sa se razbune pentru suferinta pricinuita de familia Aslanbey si, implicit, de el.

Ce se intampla astazi in serialul "Hercai", de la 20:00, pe Kanal D

Intamplarea face ca Miran sa il intalneasca pe Hazar, tatal vitreg al lui Reyyan si, cand cei doi se revad, tensiunile capata dimensiuni uriase.

Tanarul e la un pas de a produce o tragedie in familia Sadoglu.

In familia Aslanbey, Gonul este extrem de fericita cand afla ca Miran a fost parasit de frumoasa Reyyan. Barbatul insa, ii da de inteles femeii ca lucrurile nu vor ramane asa cum isi doreste ea.

Reyyan, in schimb, stie ca nu exista sansa ca ea si Miran sa fie impreuna.

Zehra, mama tinerei, o imbarbateaza si ii este alaturi fiicei sale in momentele grele prin care trece. Zehra nadajduieste, insa, ca fiica ei se va razgandi in privinta casatoriei cu Azat. In mod neasteptat, si  Hazar isi doreste ca nunta fiicei sale, Reyyan, cu Azat, sa nu aiba loc. Zehra este in culmea fericirii cand afla ca mai exista o sansa pentru ca Reyyan sa fie fericita.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In fapt, Hazar ascunde un secret teribil pe care doar Azize, bunica lui Miran, il cunoaste, dar femeia este atat de dornica de razbunare pe familia Sadoglu, incat este dispusa sa-si <sacrifice> nepotul.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod plin de emotie si suspans, din “Hercai”, numai la Kanal D.

Citeste si: Miran din serialul "Hercai", unul dintre cei mai atragatori actori turci! Iata cum arata logodnica celebrului Akin Akinozu!

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!