Simina a spus adevărul despre plecarea lui Alex Zănoagă la Survivor România! Ce anunț a făcut fosta iubită a lui Jador

Autor: Madalina Maftei
Alex Zănoagă la Survivor Romania?

Simina a mărturisit totul despre plecarea lui Alex Zănoagă la Survivor România. Fosta iubită a lui Jador a făcut un anunț incredibil pe rețelele de socializare.

Simina Loica a vorbit în premieră despre plecarea soțului său, Alex Zănoagă, la Survivor România 2021. Fosta iubită a lui Jador a făcut anunțul în mediul oline.

Alex Zănoagă la Survivor România 2021?

Alex Zănoagă a mărturisit în urmă cu ceva timp că și-ar dori să participe la competiția din Republica Dominicană și că ar reprezenta o nouă experiență pentru el.

"Da, aș vrea să merg la Survivor! Cu cea mai mare plăcere! Să  încerc o experiență nouă și bineînțeles dacă m-ar lăsa și Dominic.",  a mărturisit Alexandru Zanoaga.

Survivor România este cel mai tare show al momentului care te trece prin toate stările, îți testează limitele fizice și psihice la cele mai înalte cote și îți dezvoltă spiritul de supraviețuitor.

Simina Loica a vorbit pentru prima dată despre plecarea lui Alex la Survivor România 2021, tânăra a dat cărțile pe față și a dezvăluit totul.

Fosta iubită a lui Jador a organizat pe pagina de Instagram la secțiunea story o serie de întrebări și răspunsuri, iar fanii au avut  ocazia de a pune cele mai râvnite întrebări l-a care frumoasa brunetă a dat și un răspuns.

Fanii cuplului Simina și Alex Zănoagă sunt foarte curioși dacă tânărul va pleca la Survivor România 2021.

Citeste si: Lovitură dură pentru Simina de la Puterea Dragostei. A fost trădată de o persoană dragă: „Încă țin la...”

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Simina foarte revoltată pentru că fanii îi trimit încontinuu aceeași întrebare legată de plecarea lui Alex Zănoagă în competiția din Republica Dominicană, tânăra a decis să lămurească pe toată lumea și să spună adevărul.

”Am primit întrebarea asta de 100 de ori, așa că o să vă răspund doar la asta pentru că o să fie mai simplu să vă spun la mai multe: Nu pentru că nu a fost chemat.”,

a declarat Simina pe pagina sa de Instagram.

Se pare că Alex Zănoagă nu a plecat în Republica Dominicană așa cum se așteptau fanii cuplului.

Alex Zănoagă și Simina Loica cel mai longeviv cuplu de la ”Puterea Dragostei”

Alex și Simina s-au cunoscut în cadrul emisiunii ”Puterea Dragostei”, însă la început relația lor a fost extrem de controversată, pe motiv că la acel moment Jador era foarte îndrăgostit de Simina și făcea orice ca să o poată recucerii.

Deși părea că relația lor nu va fi una de durată, iată că Simina s-a căsătorit cu Alex Zănoagă și au împreună un băiețel pe nume Dominic care îi face foarte fericiți.

Dominic este un copil tare cuminte a declarat Alex Zănoagă în urmă cu ceva timp.

Citeste si: Simina este însărcinată? Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a făcut anunțul: „Poate e pe drum, știți că sunt...”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.