Cine este Szidonia Szasz -Sindy de la Survivor Romania 2021. De ce a renuntat la sportul de performanta si cu ce se ocupa inainte de marea competitie de la Kanal D

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 02:00
De ce s-a lasat de sportul de performanta Sindy de la Survivor Romania 2021

Razboincii de la Survivor Romania 2021 sunt mai fericiti ca niciodata dupa ce trei concurenti au venit in echipa lor, unul dintre ei fiind Szidonia Szasz.

Szidonia Szasz este noua concurenta din tabara Razboincilor si spune ca este pregatita pentru aventura vietii ei, adica Survivor Romania 2021. "Am ales sa particip la Survivor Romania2021 pentru ca ma consider o sportiva suficient de puternica, atat fizic cat si psihic. Voi face fata tuturor provocarilor si greutatilor ivite pe parcursul competitiei si, in ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obtine victorii alaturi de echipa",

a declarat Szidonia Szasz. 

De ce a renuntat Szidonia Szasz la sportul de performanta

Citeste si: Cine este Razboinica Romina Geczi, noua concurenta de la Survivor Romania 2021

Tanara in varsta de 26 de ani s-a nascut la Brasov si are o sora geamana. A practicat sportul de performanta, insa in momentul de fata, pana sa se inscrie in competitia Survivor Romania 2021 a ales o alta cariera si anume cea de tehnician maseur.

A facut atletism timp de trei ani, apoi a urmat cursuri de dans modern, latino si street workout.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Dupa totate acestea, Szidonia a ales sa incerce un sport de contact, mai exact kickboxing pe care il practica de cinci ani fiind mândră de felul în care s-a dezvoltat datorită acestui sport, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Szidonia Szasz spune că agilitatea, grația și dorința de a reuși o vor ajuta foarte mult în competiția Survivor România.

Szidonia Szasz este pregatita pentru a face performanta la Survivor Romania 2021 

Citeste si: Drama prin care a trecut Marius Craciun, noul concurent din echipa Razboincilor de la Survivor Romania 2021!

Szidonia este convinsa ca va reusi sa se adapteze in echipa Razboincilor si sa aduca puncte bune pentru a castiga cat mai multe jocuri. Noua concurenta isi va face debutul in aceasta seara la Survivor Romania 2021 alaturi de alti trei concurenti, dintre care unul la Faimosi.

"Am ales să particip la pentru că mă consider o sportivă suficient de puternică, atât fizic cât și psihic. Voi face față tuturor provocărilor și greutăților ivite pe parcursul competiției și, în ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obține victorii alături de echipa”, a declarat Szidonia într-un interviu pentru Kanal D, înainte de a zbura spre câmpul de luptă din Republica Dominicană. Ambiția mea arde.

Foc, aer, apă, pământ s-au unit și m-au făcut pe mine. Nimic nu mă poate opri!”, a spus tânăra.