Simona Hapciuc, lovitura de gratie pentru Jador de la Survivor Romania. Ce raspuns i-a dat cantaretului dupa ce a jignit-o in competitie: "Stiu ca educatia nu include reguli...''

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 02:10
Simona Hapciuc il pune la respect pe Jador dupa ce a parasit competitia Survivor Romania 2021

Simona Hapciuc il pune la respect pe Jador, Faimosul care a contribuit la eliminarea ei din competitia Survivor Romania 2021.

Simona Hapciuc, concurenta care a fost eliminata duminica din competitia Survivor Romania 2021 nu uita de cei care au impins-o spre eliminare si mai ales a promis ca le va arata adevarata fata dupa ce va iesi din reality-show. Faimoasa s-a tinut de cuvant si si-a exprimat parerea despre fiecare din concurentii alaturi de care a luptat in competitia Survivor Romania 2021. Mai mult, vedeta a tinut sa precizeze ca nu a fost drept pentru ea sa fie eliminata din competitie deoarece nu s-a considerat niciodata veriga slaba, fiind printre cele mai bune competitioare care

au adus si cate doua puncte intr-un meci disputat cu Razboincii.

Simona Hapciuc, umilinta maxima la adresa lui Jador de la Surivivor Romania 2021

Citeste si: S-au legat de sanii ei la Survivor Romania 2021, insa acum a rabufnit: "Da, am unul mai mare si unul mai mic" Ce a spus concurenta despre silicoane in momentul cand fanii au criticat-o pentru cum arata

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

In cel mai recent post de pe Instagram, Simona Hapciuc a tinut sa sa ii raspunda lui Jador care a declarat in editia din aceasta seara de la Survivor Romania 2021 ca este un om rautacios si ca are un suflet rau.

Vedeta l-a pus la respect si i-a transmis ca: "Simona este un om cu caracter, care nu îi pupă pe cei care o scuipă și care nu îi îmbrățișează pe cei care o fac cu ou și cu oțet, doar pt a da bine la cameră și la public. Simona este.... Simona, o femeie matură, asumată, sinceră și directă și care nu mănâncă mangleală din asta de doi lei doar de dragul curtoazie.
Da, știu că educația din șatră nu include reguli de respectare a oamenilor în societate sau de a avea coloană vertebrală, dar nici educația mea nu include falsitate și "sărutul lui Iuda" doar pt a da bine pe sticla. Sticla, dacă mă vrea, să mă accepte așa cum sunt, eu nu fac compromisuri când vine vorba de integritatea mea.Dragilor, rămâneți in număr cât mai mare alături de Survivor Romania 2021, dați-vă ocazia să le cunoașteți adevăratele caractere și jocuri."

Simona Hapicuc, critici dure la adresa lui Culita Sterp si Jador de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Surpriza de proportii la Survivor Romania 2021. Noi concurenti intra in competitie alaturi de Faimosi si Razboinci. Cine sunt acestia?

Simona a mai facut cateva declaratii la adresa lui Jador in urma cu cateva zile in care a spus ca fata de ea a avut un comportament foarte urat, de cele mai multe ori injurand-o si criticand-o pentru decizia de

a fi mama singura si a-si creste copilul tot singura. Intrebata ce parere are despre cantaret, Simona a zis ca este ca un copil si nu un adevarat barbat. Mai mult, prin caracter a dat dovada ca este dependent de prietenul lui, Culita chiar daca cei doi se mai cearta din cand in cand in competitia Survivor Romania 2021. Nici de Culita nu are o parere foarte buna deoarece Faimosul ar fi taler cu doua fete avand un comportament total diferit in fata camerelor si dupa ce acestea nu mai sunt pe el.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.