Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 25 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Seya, pusă la zid de Romeo: „Ba Alex, ba eu!” Ce alegere va face concurenta de la Puterea Dragostei?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 25 feb 2021, 15:00
Romeo, concurent la Puterea Dragostei în sezonul 3
Sursa: Captură KANAL D

Momentele tensionate nu vor lipsi din partea a doua e emisiunii Puterea Dragostei de joi, 25 februarie 2021. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

Certurile au început în casa Puterea Dragostei încă de dimineață, atunci când Marinescu a atacat-o pe Mariana, dar conflictele nu se vor opri aici, astfel că și restul concurenților vor ajunge să își facă reproșuri în partea a doua a emisiunii de joi, 25 februarie 2021.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Seya, una dintre cele mai noi concurente de la Puterea Dragostei, va fi pusă la zid de Romeo.

Acesta o va acuza pe concurentă că este nehotărâtă și că deși s-a declarat interesată de el, ulterior a vorbit și despre o posibilă relație cu Alex. Acest lucru pare să îl fi deranjat din cale afară pe Romeo, astfel că acesta nu se va abține și îi va face o serie de repoșuri concurentei de la Puterea Dragostei. 

Romeo: Ea ne trage la răspundere, dar tot ea e nehotărâtă.

Adică ba Alex, ba eu.

Seya: Am zis că m-am hotărât!

Rămâne de văzut care va fi alegerea finală pe care o va face Seya și către ce concurent din casă își va îndrepta atenția.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, dar și sâmbăta și duminica, de la 16:00 și 19:00. Emisiunea Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărită atât la tv, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Tot ce trebuie să faci este să accesezi https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă. 

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 24 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Mariana, în lacrimi la Puterea Dragostei. Va pleca acasă pentru a forma un cuplu cu Rareș?

Alexandra și Codruț, ceartă puternică la Puterea Dragostei: „Vezi că ai tupeu!”

Alexandra este una dintre cele mai controversate concurente din casa Puterea Dragostei, astfel că aceasta intră mai tot timpul în conflict cu restul persoanelor din casă, inclusiv cu Codruț, bărbatul de care s-a apropiat cel mai mult în cadrul competiției.

În ediția de joi a emisiunii Puterea Dragostei, Alexandra și Codruț se vor certa din nou, iar concurenta nu se va feri să ridice tonul în discuția cu el.

„Codruț, vezi că îți iei grade, vezi că ai tupeu! Băi, eu îți spun că ăsta te amenință și tu ce faci, mă?”, îi va spune Alexandra lui Codruț.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 24 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. O nouă concurentă intră în casă pentru Cristian Comănici. Cum arată tânăra care vrea să îl cucerească?

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.