Cum se vor desfășura nunțile în 2021? Mirii sunt dispuși să renunțe la petrecerile fastuase și să testeze invitații, doar ca să aibă loc evenimentul

Autor: Madalina Maftei
Actualizat: 22 iul 2022, 03:25
Miri dispusi să renunte la petreceri, doar ca evenimentul să aibă loc

Industria nunților se află în declin din cauza restricțiilor impuse odată cu pandemia de coronavirus. Mirii sunt dispuși să renunțe la petreceri și să testeze invtații, doar ca fercitul eveniment să aibă loc.

Pandemia de coronavirus a dat o lovitură grea organizatorilor de evenimente și nu numai.  Sălile de evenimente sunt goale, furnizorii sunt în pragul falimentului, iar tinerii care vor să se căsătorească nu știu ce se va întâmpla. Incertitudine a fost și în 2020, iar 2021 nu pare să fie foarte diferit de anul trecut. Cei care își doresc să-și unească destinele în acest an vor trebui să-și ia gândul de la petrecerile fastuoase și chiar vor putea fi nevoiți să testeze invitații care vor participa la eveniment.

Cum se vor ține nunțile în 2021?

Organizatorii de evenimente vin cu propunerea ca la aceste evenimente să se renunțe la dans, iar distanțarea dintre mese la restaurant să fie considerabilă, așa cum prevăd măsurile impuse, după ce un sfert din afacerile privind organizarea de evenimente s-au închis.  

Un reprezentant al industriei nunților a declarat că sunt așteptări ca din luna mai să se înceapă se se organizeze nunți. Acesta a mai spus că aproximativ 159.000

de cupluri se căsătoresc anual, dar că în 2020 au făcut nuntă doar 10% din această cifră. 

Reprezentantul industriei nunților a mai specificat că organizatorii cer autorităților să comunice o metodologie privind desfășurarea nunților în funcție de rata de infectare.

"Noi venim cu propuneri- câte persoane, câți metri, dacă să fie în aer liber. Nu putem spune cum vor fi nunțile decât în directă legătură cu rata de infectare.

Dar, dacă rata se va încadra în zona galbenă sau verde, evident că se pot organiza nunțile cu peste 100 sau 200 de persoane.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Putem să ne ducem spre nunți în aer liber sau cu număr redus în spații interioare. Este foarte importantă ceremonia religioasă, care este urmată de un eveniment. Anumite cupluri stau de un an jumate, sunt dispuși să facă nuntă și fără dans.

Citeste si: Interzis la nunta si botez! Ce a declarat Ludovic Orban cu privire la aceste evenimente

Corelat cu rata de infectare, vedem trei variante (pentru accesul participanților la nuntă- n.r.). Persoanele care au trecut prin Covid, cei vaccinați și cei care fac teste rapide sau PCR. Atât organizatorii, cât și mirii sunt dispuși să suporte aceste costuri. Sunt dispuși să cheltuie niște bani suplimentari, dar să poată să aibă loc evenimentul", a spus Alin Caraman, reprezentant al industriei nunților.

Citeste si: Orban a anuntat restrictii drastice in Bucuresti: "Imi cer scuze pentru cei care aveau stabilite nunti, botezuri"

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.