Faimoșii de la Survivor România 2021, impresionați de Andreea Antonescu: "Mamă, ce bunăciune!"

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 26 feb 2021, 12:58
Andreea Antonescu, în vârstă de 38 de ani, vrea să-și depășească toate limitele în competiția din Dominicană.

Patru concurenţi noi au decis să se alăture taberelor Războinicilor şi Faimoşilor la Survivor România, pentru a-şi testa limitele, forţele şi, de ce nu, pentru a ajunge într-un final să obţină marele premiu.

Cele două echipe din Republica Dominicană au avut nevoie de forţe proaspete, astfel in echipa Razboinicilor s-au alaturat trei noi concurenti: Szidonia Szasz, Marius Craciun si Romina Geczi, iar in echipa Faimosilor s-a alaturat Andreea Antonescu.

Citeste si: Cum arată fiica Andreei Antonescu? Sienna este o adevărată domnișoară!

Cum a fost întâmpinată Andreea Antonescu

Noua vedeta care s-a alaturat echipei Faimosilor la Survivor Romania este Andreea Antonescu. Colegii au primit-o cu mare entuziasm si cu multe aplauze, fiind increzatori ca ii va ajuta in lupta cu adversarii lor. 

Elena Marin  este în culmea fericirii și spune că prietenia care le leagă îi va da forță să continue în competiție.

Citeste si: Ce nu stiai despre Andreea Antonescu, noua vedeta de la Survivor Romania care a intrat in echipa Faimosilor!

  "Din momentul în care am văzut-o pe Andreea Antonescu, nu am mai putut de fericire.  Pe lângă relația de prietenie pe care o am cu Andreea Bălan, am o relație bună de prietenie și cu Andreea Antonescu. Suntem amândouă fecioare, amândouă avem coloană vertebrală.  Este omul care îmi va da putere. E mult spus că mă va răzbuna sau îmi va face dreptate, că fiecare își face dreptate singur", a spus Faimoasa.

 

Andreea Antonescu, pariu cu Jador

Andreea Antonescu s-a arătat extrem de dornică de a intra în atmosfera din Dominicană și nu s-a lăsat intimidată nici de concurenți, și nici de lipsurile din tabără.

Jador s-a oferit să îi explice cum stă treaba cu grupurile sanitare sau mai bine spus, absența lor:  "Baia e în fundul pădurii, încolo, unde vrei tu" 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Avem și o baie pe care a făcut-o Moro, o să te duc eu mai târziu să o vezi", i-a spus și Elena,

"Dacă o vezi nu o să mai vrei să-ți faci nevoile în altă parte, numai acolo o să vrei", a mai spus și Zanni.

Jador s-a arătat ferm convins că Andreea Antonescu nu va rezista prea mult în jungla din Dominicană.

Jador:" Faci pariu că o să zici? Pe ce faci? (n.r.să își dorească înapoi acasă după 2 săptămâni)"

Andreea:" Ai tu de gând să-mi faci zile fripte?"

Jador:" Nu, e vorba de foame, care o să te doboare. Dacă eu am zis o să zici și tu."

Andreea Antonescu:" Cât mănânci tu acasă? Eu mănând foarte puțin, că de 20 de ani numai timp de mâncat nu am avut!"

Citeste si: Survivor Romania 2021, Inca un concurent este eliminat din competitie: "Sa nu zici ca-s eu ca innebunesc!" Cine va pleca acasa?

Andreea Antonescu:" M-au primit foarte bine, eu aveam două persoane cu care mă înțeleg bine și în viața reală și știam că se vor bucura că am ajuns aici. Prima e Elena cu care am o relație foarte bună de prietenie de mult timp. Mâncarea pentru mine nu a fost niciodată o necesitate. Sunt omul care mănâncă să trăiască, nu trăiește pentru a mânca."

Moroșanu: "Ea nu știe că în tinerețea mea eram fan al formației Andre.Când eram mic spuneam „mamă, ce bunăciune!” Nu mă așteptam ca peste câțiva ani să mă trezesc cu Andreea Antonescu lângă mine. Mi se pare wow. Vezi cum lucrează universul, întâlnim oameni în momente incredibile."

Andreea Antonescu, concurentă la Survivor România 2021

Faimoasa susține că vrea să-și descopere limitele și să încerce să le depășească, devenind astfel mai puternică. Artista sustine ca daca va reuși să câștige Marele Premiu, va dona o parte din bani unui orfelinat, iar o altă parte va fi păstrată pentru fetița ei, Sienna.

Citeste si: Surpriza uriasa pentru Faimosi si Razboinici! Daniel Pavel a facut anuntul! Cine sunt cei patru concurenti noi care au intrat joi seara la Survivor Romania!

"Nu cred că mă sperie ceva anume la Survivor. Recunosc, nu sunt eu cea mai înotătoare dintre înotătoare, dar sunt convinsă că până la final voi ajunge să mă descurc chiar foarte bine. Cred ca ar trebui să merg pe acel motto care spune că în viață trebuie să faci ceea ce simți și asta am de gând să fac și aici, ce simt."  a declarat Andreea Antonescu la Survivor România.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.