Cum arată Romina de la Survivor România în viața de zi cu zi! Războinica nu seamănă deloc cu cea pe care o vedem la televizor. O recunoști?

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 26 feb 2021, 16:43
Romina Foto(4)
Cum arată Romina de la Survivor machiată

Razboincii au primit trei concurenți noi în echipa lor, iar unul dintre ei este Romina Geczi, o tânără extrem de ambițioasă. Iată cum arată concurenta în viața de zi cu zi.

Romina Geczi este considerată una dintre cele mai frumoase concurente de la Survivor România 2021. Războinica impresionează cu frumusețea ei chiar și atunci când e nemachiată. Concurenta a postat pe Instagram mai multe fotografii cu ea fără machiaj, dar și cu machiaj, iar aprecierile au curs valuri. 

Citeste si: Cine este Razboinica Romina Geczi, noua concurenta de la Survivor Romania 2021

Cum arată Romina de la Survivor machiată

Pe Romina toată lumea o știe de la Survivor România, unde apare în fața camerelor de filmat complet nemachiată, pentru că în lupta din junglă nu e timp de așa ceva. Însă, pe pagina sa de Instagram, Războinica este complet machiată. 

Căci în Republica Dominicană nu au voie să folosească cosmetice, iată că pe rețelele sociale Romina profită din plin. 

Fără doar și poate Romina Geczi se înscrie pe lista celor mai apreciate concurente de la Survivor România.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Faimoșii de la Survivor România 2021, impresionați de Andreea Antonescu: "Mamă, ce bunăciune!"

Lumea știe că Razboinica nu își ascunde chipul și ori de câte ori are ocazia renunță la machiaj pentru a sta naturală. Romina are multe imagini cu ea fără strop de make-up pe contul său de socializare!

Romina este posesoarea unui trup de invidiat.

Frumoasa blonda a fost înzestrată cu toate aceste calități de la mama natură.

Romina, concuretă la Survivor România 2021

Romina spune ca este pregatita sa faca parte din aventura vietii ei si sa dea totul pe traseele din Republica Dominicana. Noua Razboinica vrea sa traiasca adrenalina la cote maxime si chiar daca nu a practicat sportul de performanta crede ca va reusi sa aduca puncte importante echipei si de ce nu, sa ajunga in Finala Survivor Romania 2021.

Citeste si: Surpriza uriasa pentru Faimosi si Razboinici! Daniel Pavel a facut anuntul! Cine sunt cei patru concurenti noi care au intrat joi seara la Survivor Romania!

"Am ales Survivor, pentru că îmi place adrenalina, îmi plac provocările. Cred că cea mai mare provocare ar fi lipsa hranei, cae mă gndesc că este pentru toată lumea.Sper să mă adaptez cât se poate de repede, deși nu cred că este vreo problemă în acest sens", a spus Romina la Survivor.

Geczi s-a înscris la Survivor România 2021 pentru că are nevoie de un restart în viața sa. Are ambiția necesară pentru a depăși toate obstacolele celei mai dure competiții din istoria televiziunii.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.