Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de duminică, 28 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Cazi îi va spune cuvinte grele unei concurente: „Umblai cu sacoșa de rafie prin București!”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 feb 2021, 14:00
Cazi, concurent la Puterea Dragostei în sezonul 3
Sursa: Captură KANAL D

Gala Puterea Dragostei din această seară se anunță incendiară. Concurenții vor aduce din nou în discuție o serie de subiecte care au stârnit controverse. Urmărește emisiunea și Live Video Online pe kanald.ro.

A fost o săptămână tensionată și cu foarte multe certuri la Puterea Dragostei, iar în gala de astăzi, concurenții vor încerca să lămurească ce nu a mers bine și să descopere motivele care au stat la baza neînțelegerilor. Ce reproșuri își vor face, cine va fi favoritul săptămânii și cine va pleca acasă?

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Gala de duminică a emisiunii Puterea Dragostei le va oferi concurenților șansa de a-și exprima punctul de vedere și de a lămuri acele aspecte care au dus la apariția discuțiilor aprinse în cursul săptămânii. Astfel, materialele vor fi analizate în detaliu, iar Cristina Mihaela îi va ajuta pe concurenți să pună capăt conflictelor.

În partea a doua a galei Puterea Dragostei de duminică, 28 februarie 2021, încă un concurent va fi eliminat din competiție, eliminare care se va face în funcție de voturile exprimate de băieții și fetele din casa iubirii.

În urmă cu o săptămână, Nicos și Meda au părăsit competiția, cei doi dorindu-și să se întoarcă în România pentru a-și trăi liniștiți povestea de dragoste, departe de tensiunile din casa Puterea Dragostei.

Până vor afla cine va pleca acasă, dar și cine este favoritul săptămânii, concurenții își vor adresa din nou cuvinte dure. Cazi o va pune la punct pe Andrada, sugerând că aceasta nu avea o situație prea bună din punct de vedere financiar, în perioada în care se afla în România.

Mai mult decât atât, Cazi va spune despre Andrada că și-a părăsit familia pentru a veni la Puterea Dragostei.

„Pe mine măcar m-au părăsit părinții, nu i-am părăsit eu pentru emisiune. Înțelegeți?(...) Umblai cu sacoșa de rafie prin Bucureși, divo care ești!”, va spune Cazi.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei de luni până vineri, de la 11:00 și 17:00, dar și sâmbăta și duminica, de la 16:00 și 19:00. Show-ul Puterea Dragostei face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit atât din fața micului ecran, cât și online, live video pe site-ul Kanal D, accesând  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de sâmbătă, 27 februarie 2021–Prima parte- VIDEO. Cristian Comănici, pe punctul de a părăsi competiția: „Nu o să stau să fiu nefericit. Vreau să mă duc acasă!” Care este motivul?

Alexandra și George, din nou în conflict. Ce își vor spune cei doi concurenți?

În gala de duminică a emisiunii Puterea Dragostei, Alexandra și George vor continua războiul început în săptămâna ce este pe cale să se încheie.

Concurenta de la Puterea Dragostei îi ca spune cuvinte grele lui George.

„Tu, înainte să vii în emisiunea asta, nu dădea nimeni nici doi bani pe tine. Despre ce vorbim?”, îi va spune Alexandra lui George.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de vineri, 26 februarie 2021–A doua parte- VIDEO. Cazi, atac dur la adresa Andradei: „Ești liberă, du-te la turc, la albanez!”

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.