Simona Hapciuc, prima reacție după ce Elena Marin a fost nominalizată spre eliminare la Survivor România 2021: „Mi-a sărit lumea în cap că...”

Autor: Amalia Georgescu
Simona Hapciuc și Elena Marin de la Survivor România 2021
Sursa: Instagram

Elena Marin a fost nominalizată de Faimoși spre eliminare, iar la scurt timp, Simona Hapciuc a reacționat pe instagram. Ce mesaj a transmis fosta concurentă de la Survivor România 2021?

Faimoșii au pierdut și cel de-al doilea joc de imunitate al acestei săptămâni, iar de această dată, concurenții au decis să o nominalizeze spre eliminare pe Elena Marin. Ce crede Simona Hapciuc despre această nominalizare? Prima reacție a fostei concurente de la Survivor România 2021.

Simona Hapciuc, reacție dură pe instagram după nominalizarea Elenei Marin. Ce a spus fosta concurentă de la Survivor România 2021?

În cadrul consiliului de nominalizare, Elena Marin a fost votată spre eliminare  de restul colegilor, decizie care a luat pe toată lumea prin surprindere. Elena Marin este una dintre cele mai bune concurente din echipa Faimoșilor, însă conflictele din ultima perioadă i-au determinat pe colegii ei să își dorească ca ea să părăsească competiția.

După ce Faimoșii și-au exprimat votul și Elena Marin a fost nominalizată spre eliminare, Simona Hapciuc a primit o mulțime de mesaje pe instagram în care prietenii virtuali i-au cerut să își exprime părerea în legătură cu acest subiect.

Evident, fosta concurentă de la Survivor România nu a fost deloc de acord cu decizia Faimoșilor, la fel cum s-a întâmplat și în momentul în care aceștia au nominalizat-o pe ea, decizie care a dus la eliminarea ei.

„Am primit 19364649492 de mesaje în care sunt întrebată ce părere am de nominalizarea Elenei. Păi ce părere pot să am, când la eliminarea mea mi-a sărit lumea în cap că Survivor e joc de strategie și nu sportiv? Luați cu strategie!”, a scris Simona Hapciuc pe contul de instagram.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce a descoperit Simona Hapciuc după eliminarea de la Survivor România 2021? Nu i-a venit să creadă când s-a privit în oglindă: „Nu am fost niciodată mai...”

În ceea ce o privește pe Simona Hapciuc, concurenta a fost foarte dezamăgită în momentul în care echipa Faimoșilor a decis să o trimită acasă, având în vedere că se considera una dintre cele mai puternice fete din echipă. În plus, fosta concurentă de la Survivor România 2021 a fost convinsă că totul a făcut parte dintr-o strategie și că motivul invocat de colegi, mai exact problema concurentei cu genunchiul, a fost doar o scuză pentru a o nominaliza.

În momentul de față, Elena Marin și Roxana Nemeș se află în pericol de eliminare la Survivor România 2021. Cele două concurente au fost votate de restul colegilor după ce Faimoșii au pierdut ambele jocuri de imunitate în această săptămână.

Citeste si: Simona Hapciuc, lovitura de gratie pentru Jador de la Survivor Romania. Ce raspuns i-a dat cantaretului dupa ce a jignit-o in competitie: "Stiu ca educatia nu include reguli...''

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.