Inca o idila la Survivior Romania? Albert Oprea s-a indragostit de o coechipiera:"Este fata perfecta"

Autor: Alice Popescu
Albert Oprea, indragostit de o coechipiera de la Survivor Romania 2021

Dupa Roxana Ghita si Andrei Dascalu, doi dintre Razboinci care au recunoscut ca se plac, insa nu au mai avut timp sa isi duca relatia la nivelul urmator, alti doi protagonisti au pornit pe urmele lor.

Se pare ca Albert Oprea si-a gasit marea iubire in competitia Survivor Romania in parsoana noii concurente Sindy pe care o considera foarte amuzanta, nebunatica si fata perfecta pentru el. Cei doi sunt pe aceeasi lungime de unda si petrec foarte mult timp impreuna in camp. Cei doi Razboinci pleaca impreuna in padure dupa hrana, iar Sindy pare ca se descurca mult mai bine la prinsul crabilor decat Albert.

„Am plecat cu Albert să strângem crabi. M-a rugat să-l ajut, i-am arătat locurile, cum să mergă să nu sperie crabul. Cred că mă place, spune că sunt ca Roxi, la cum vorbesc, cum mă comport, semăn puțin la păr cu ea.”

Albert Oprea si Sindy de la Razboinci, pe urmele Roxanei Ghita si ale lui Andrei Dascalu

Citeste si: Cine este Szidonia Szasz -Sindy de la Survivor Romania 2021. De ce a renuntat la sportul de performanta si cu ce se ocupa inainte de marea competitie de la Kanal D

Pe numele ei adevarat, Szidnona Szasz, Sindy i-a intrat repede pe sub piele lui Albert si spune despre ea ca a venit in competitia cu un vibe foarte pozitiv si se vede aportul ei pe teren si in tabara." Sindy pentru mine e fata perfectă, vibe pozitiv, o zăpăcită, țin deja la ea după două zile. Ea îmi spune că îi place de mine pe traseu și m-a cucerit, gata. 

În primele zile, Sindi părea foarte dezorientată și spunea ea că se simte amețită, fără vlagă, dar astăzi a fost plină de energie, a mers după lemne, după cocos”

Cine este Szsidonia Szasz de la Survivor Romania 2021

Citeste si: REACTIA Georgianei Elisei dupa ce lui Jador i s-a facut rau si s-a prabusit la pamant!

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Szidonia Szasz este noua concurenta din tabara Razboincilor si spune ca este pregatita pentru aventura vietii ei, adica Survivor Romania 2021. "Am ales sa particip la Survivor Romania2021 pentru ca ma consider o sportiva suficient de puternica, atat fizic cat si psihic. Voi face fata tuturor provocarilor si greutatilor ivite pe parcursul competitiei si, in ciuda lipsurilor, voi lupta pentru a obtine victorii alaturi de echipa", a declarat Szidonia Szasz. 

Tanara in varsta de 26 de ani s-a nascut la Brasov si are o sora geamana. A practicat sportul de performanta, insa in momentul de fata, pana sa se inscrie in competitia Survivor Romania 2021 a ales o alta cariera si anume cea de tehnician maseur. A facut atletism timp de trei ani, apoi a urmat cursuri de dans modern, latino si street workout.

Dupa totate acestea, Szidonia a ales sa incerce un sport de contact, mai exact kickboxing pe care il practica de cinci ani fiind mândră de felul în care s-a dezvoltat datorită acestui sport, atât din punct de vedere fizic, cât și psihic. Szidonia Szasz spune că agilitatea, grația și dorința de a reuși o vor ajuta foarte mult în competiția Survivor România.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.