Ce dezvăluie șosetele pe care le porți despre personalitatea ta

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 02 mar 2021, 20:24

Șosetele pot dezvălui o mulțime de lucruri despre tine, la fel ca orice altă piesă vestimentară pe care o porți.

Poate te gândești că șosetele nu se observă atât de bine și în acest caz nu contribuie prea multă la impresia pe care o faci în jur, însă ar trebui să te mai gândești o dată. Oamenii din jur vor observa de fiecare dată ce fel de șosete porți, chiar și atunci când îmbraci o pereche de pantaloni lungi care acoperă în mare parte această porțiune a piciorului. Șosetele devin cu atât mai vizibile atunci când stai jos.

Și nu doar că persoanele din jur observă șosetele pe care le porți, dar vor încerca să îți facă și un portret încercând să își dea seama poate de anumite trăsături mai puțin vizibile ale personalității tale, vor putea să înțeleagă ce fire ai sau care îți sunt pasiunile. Detalii de acest gen pot fi observate cu ușurință în funcție de șosetele pe care le porți. Șosetele transmit multe amănunte despre personalitatea unui om, indiferent că vrei să le dezvălui sau nu.

Partea bună este că atunci când ai informația corectă, vei avea și puterea. Sau altfel spus, vei putea să gestionezi situațiile în funcție de reacțiile, rezultatele pe care le urmărești și impresia pe care vrei să o faci, alegând cu grijă inclusiv șosetele pe care le porți în contextul respectiv. Poți chiar să alegi perechea perfectă de șosete pe care să o oferi cadou în funcție de personalitatea celui care urmează să le primească în dar.

Iată care sunt lucrurile pe care le dezvăluie despre tine șosetele pe care le porți.

Șosete simple albe

Poate este itemul de bază din dulapul fiecăreia, însă șosetele albe se poartă exclusiv atunci când faci sport și porți încălțăminte specifică acestei activități. Șosetele albe sunt pentru firile sportive și atletice. O pereche de șosete albe transmite de fiecare dată ideea că ești gata să iei cu asalt pista de alergare, sala de gimnastică sau terenul de sport. 

Poartă șosete albe cu adidași și alte tipuri de încălțăminte sport. Atunci când porți șosete albe la ținute de zi, transmiți celor din jur mesajul că nu ai decât șosete albe în dulap și nici nu vrei să faci diferența între ceea ce porți la sala sau pe stradă. 

Șosetele albe asortate la altceva în afară de echipamentul pentru sport sunt considerate o greșeală vestimentară și demonstrează că nu vrei să te străduiești mai mult.

Șosete cu modele funny

Ouă ochiuri, halbe de bere, role de hârtie igienică sau urși panda sunt doar câteva dintre modelele trăsnite pe care le poți alege atunci când îți cumperi șosete noi pentru colecția ta. Tot în această categorie intră și șosetele ce au imprimate chipurile eroilor din desenele animate faimoase. Șosetele cu modele funny arată lumii firea ta rebelă, dorința de aventură și spiritul mereu tânăr și pus pe distracție. Modelele creative arată despre tine că ești o persoană ușor abordabilă și dornică să legi prietenii și să porți conversații cu toată lumea.

Șosete în culori vibrante

Șosetele în culori vibrante au cucerit de ceva timp lumea modei și sunt preferate de multe persoane. Culorile vibrante de pe șosete dezvăluie un tip de personalitate autoritar, perfecționist, pregătit să ajungă pe cele mai înalte culmi ale succesului. Poate părea surprinzător sau nu, dar acest model de șosete este preferatul multora care ocupă funcții de conducere.

Șosete cu dungi

Cei care poartă șosete cu dungi sunt persoane cu poftă de viață, cu multă imaginație, dar cu o structura formal pe alocuri. Șosetele cu dungi sunt preferatele celor cărora nu le place să se conformeze unor reguli, cu atât mai mult când vine vorba de modă, dar fac această “revoluție” într-un mod cât se poate de subtil.

Șosete cu buline

Șosetele cu buline sunt alegerea multora dintre cele care au firi copilăroase și care nu vor să se despartă prea repede de această perioadă a vieții lor. Pe alocuri, șosetele cu buline le vom întâlni și la cele mai romantice și visătoare persoane. Șosetele cu buline sunt perfecte pentru acele firi creative și pentru cele care știu cum să nu se ia prea mult în serios!

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.