Ce cred Faimosii despre Andreea Antonescu, noua concurenta din echipa lor la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 22 iul 2022, 06:35
Andreea Antonescu nu i-a convins pe Faimosi ca se descurca pe traseu

Andreea Antonescu se dovedeste marul discordiei dintre unii Faimosi de la Survivor Romania 2021 deoarece nu multi vad cu ochi buni venirea ei in competitie.

Andreea Antonescu este noua concurenta din echipa Faimosilor care a reusit sa starneasca reactii si bune, dar si mai putin bune din partea coechipierilor ei. Multi cred ca venirea ei in competitia Survivor Romania 2021 nu o sa ajute prea mult deoarece nu cred in performantele sportive ale vedetei, iar altii precum Elena Marin care a primit-o cu lacrimile in ochi, a reprezentat o oaza de liniste.

Sa nu uitam ca cele doua sunt foarte bune prietene si se cunosc de ani buni, iar apropierea lor la Survivor Romania 2021 nu a fost vazuta cu ochi buni inca de la inceput de catre Zannidache si Sebastian Chitosca care i-au atras atentia ca Elena ar urzii strategii impotriva coechipierilor ei cu ajutorul cantaretei.

Ce parere au Faimosii de la Survivor Romania 2021 despre venirea Andreei Antonescu in echipa lor

Citeste si: Mesajul Andreei Antonescu înainte de a pleca la Survivor România 2021. Artista a mărturisit ce a îndemnat-o să participe la competiția din Republica Dominicană: ”Mi-am propus să...”::

"Starea echipei este destul de buna! Sunt niste conflicte care s-au terminat, dar nu s-au stins! Din nou s-ar putea sa inceapa un conflict pentru ca am vazut ca Elena o spala in ureche pe Andreea! N-au voie, tu cu concurentul nou, trebuie sa stim toti ce vorbesti cu el, ca poti sa-l imbarligi! Elena era numai asa cu Andreea!

Bai, nene, ce faci, o speli in ureche?! Trebuie sa vorbim cu totii! Si i-am zis: Andreea ai grija la serpi, ca au limba lunga! M-am referit exact la Elena cu care m-am certat!", a spus Zannidache.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Colegii spun că e Alexandra Stan doi, dar nu. Alexandra nu trecea de o scară, ea avea frici.  Andreea nu are multe frici, dar nici vână în sânge. Ea nu știa să arunce, picior cu mâna greșită. Sunt oameni care au nevoie de instrucțiuni pentru membrele pe care le au. Nu mi se pare că are vreo șansă să se mobilizeze, e imposibil.”

Culita Sterp si Zannidache, dezamagiti de Andreea Antonescu

Citeste si: Zannidache, avertisment dur pentru Andreea Antonescu! "Ai grija la serpi, ca au limba lunga!" Ce parere are Faimosul despre prietenia ei cu Elena Marin?

Nici Faimosul Culita Sterp nu este prea incantat de performantele Andreei Antonescu si o compara cu Alexandra Stan.

Mai mult, Culita este dezamagit pentru faptul ca Razboincii au primit trei concurenti noi si Faimosii doar unul. Mai in gluma mai in serios, el a spus ca ar vrea sa vina inapoi Georgiana.

Am o stare bună de spirit, suntem bine, ne-am înțeles bine, nu au mai existat certuri, mergem înainte. Am o presimțire că suntem dezavantajați, pentru că lor le-au venit forțe proaspete, nouă doar una.  O să aducă și Andreea două puncte, avem încredere în ea, s-a antrenat ieri. O să vedeți că o să aducă două puncte. O vreau pe Georgiana înapoi.”