Survivor România 2021. REACTIA Anei Porgras dupa ce Jador a acuzat-o ca are o relatie la Survivor Romania 2021 cu Zannidache

Autor: Alice Popescu
Zannidache si Ana Porgras, detalii despre relatia lor la Survivor Romania 2021

Jador este scos din sarite de atitudinea lui Zannidache si a Anei Porgras in legatura relatia pe care ar avea-o. Faimosul nu intelege de ce se ascund.

In episodul din aceasta seara de la ora 20:00 din Survivor Romania 2021, Zannidache vorbeste pentru prima data despre asa-zisa relatie pe care o are cu Ana Porgras, coechipiera lui din tabara Faimosilor. Nu doar Jador a atras atentia telespectatorilor in legatura cu o posibila relatie a celor doi, insa si Simona Hapciuc, dupa eliminarea din competitie a subliniat ca atat ea cat si restul echipei ar sti ca cei doi sunt mai mult decat prieteni.

" Cu Zanni mă cunosc dinainte, adică ne-am cunoscut prin prisma Survivor, avem o relație de prietenie. Ne-am apropiat cumva involuntar, cred ca nici el și nici eu nu ne-am gândit că o să ne apropiem, dar uite că energiile noastre au funcționat în direcția asta, nu știu”, a declarat Ana Porgras la Survivor România 

Ana Porgras vorbeste despre relatia cu Zannidache la Survivor Romania 2021

Citeste si: Survivor România 2021. Coalitie impotriva lui Albert Oprea de la Razboinici! Ce i-au facut coechipierii din tabara dupa ce i-au aflat SECRETUL

Cu toate acestea, Zannidache nu recunoaste o relatie amoroasa cu Ana Porgras si neaga ca intre ei ar fi mai mult decat o prietenie solida. Atunci cand gimnasta a intrat in competitia Survivor Romania 2021, toata lumea a putut observa apropierea ei de Zannidache in momentul in care s-au sarutat.

E drept ca prietenia celor doi dateaza de ceva vreme, insa se pare ca mai multi concurenti spun ca bate deja la ochi ce se intampla intre cei doi, iar cel intrigat de toata situatia este nimeni altul decat Jador care are deja un conflict deschis cu Zannidache. "Sa ascunda relatia, nu stiu ce vor...Eu cred ca fata asta nu se potriveste deloc cu el"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Ce spune Zannidache despre relatia cu Ana Porgras la Survivor Romania 2021

Citeste si: SURVIVOR ROmania 2021. Zannidache, detalii in premiera despre relatia cu Ana Porgras! Starlin si Jador s-au incaierat in timpul Jocului de Recompensa! Cine i-a despartit?

Pe de alta parte, atat Zannidache cat si Ana Porgras neaga ca ar avea orice fel de alta relatie in afara de cea de prietenie: "Unu la mana, nu sunt iubita lui Zanni",

iar Faimosul spune raspicat ca fosta gimnasta nu va fi niciodata iubita lui:"Ana nu este iubita mea si nu va fi niciodata..."

Zannidache a spus in multe randuri ca tot ce il intereseaza este sa isi asigure parcursul spre marele premiu Survivor Romania 2021 pentru ca isi doreste foarte mult o casa a lui.