Miran are de gand sa nu renunte la Reyyan! Aflati ce se va intampla cu cei doi indragostiti, luni, 8 martie, intr-un nou episod dramatic din "Hercai", de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 mar 2021, 10:38
hercai serial turcesc Foto(7)
Reyyan si Miran, personajele principale ale serialului Hercai!

Miran ajunge in pragul disperarii din cauza atitudinii lui Reyyan, care il pedepseste cu indiferenta ei.

Serialul turcesc „Hercai” a fascinat telespectatorii inca de la primele episoade difuzate, cu o poveste impresionanta despre dragoste imposibila, razbunare, tradare si traditii.
Indragita productie „Hercai” aduce in prim plan o incredibila poveste de iubire nascuta din ura si razbunare dintre cei doi protagonisti, Miran si Reyyan, doi tineri care sunt nevoiti sa plateasca pentru greselile din trecutul familiilor lor.
O alta latura a serialului Hercai, care a fascinat publicul este cea a traditiilor invechite Midyat, o zona istorica a Turciei, care inca se ghideaza dupa legi nescrise pastrate si respectate de-a lungul timpului.

Miran, ultimatum pentru Reyyan!

In vreme ce Azat o tine sechestrata pe Gonul, Miran si Reyyan sunt inca departe de Midyat, incercand sa darame zidurile dintre ei, ridicate de ura si dorinta de razbunare dintre familiile lor.

Desi il iubeste enorm pe Miran si ar avea puterea de a-l ierta pentru tot ceea ce i-a pricinuit, Reyyan este constienta de faptul ca dragostea lor este imposibila din cauza dusmaniei dintre cele doua familii.

Astfel, tanara are de gand sa se sacrifice pentru a restabili pacea si refuza sa mai lupte pentru iubirea lor retragandu-se din calea lui Miran si indemnandu-l pe acesta sa se intoarca la sotia lui. 

Miran o calmeaza pe Reyyan si reuseste sa ii marturiseasca detalii din culisele familiei Aslanbey, insa tanara se teme sa ramana alaturi de el pentru a nu provoca o varsare de sange intre cele doua familii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pe de alta parte, Miran, daramat din cauza atitudinii lui Reyyan, ii cere acesteia sa ii mai acorde inca o zi macar pentru a-i recastiga increderea si a-i demonstra cat de mult o iubeste, dandu-i de inteles ca ar muri fara iubirea ei.

Cum va reactiona Reyyan si ce se va intampla cu dragostea lor, aflati luni, 8 martie, intr-un nou episod dramatic din serialul Hercai, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citeste si: Miran din serialul "Hercai", unul dintre cei mai atragatori actori turci! Iata cum arata logodnica celebrului Akin Akinozu!

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!