Lacrimi si jigniri in casa Puterea dragostei! Seya, pusa la zid de Cazi! "Frustrato, vezi de treaba ta!" Urmariti o editie incendiara vineri, 5 martie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 04 mar 2021, 20:38
seya de la puterea dragostei Foto(6)
Seya fuge in culise plangand, dupa cearta apriga cu Cazi!

Cearta apriga intre Seya si Cazi! Pana unde va ajunge conflictul celor doi concurenti de la Puterea dragostei?

Editia de joi, 5 martie 2021, se preconizeaza a fi una marcata de multe certuri, jigniri si iesiri nervoase, declansate de unii concurenti, care din nou par sa uite scopul intrarii lor in casa Puterea dragostei de a-si cauta jumatatea.

Chiar daca tensiunile pareau ca s-au mai diminuat dupa plecarea brusca a cuplului format din George si Madalina, in editia de vineri a emisiunii Puterea dragostei, lucrurile se precipita din nou intre concurentii atat in casa fetelor cat si in casa baietilor.

Ceea ce este mai grav este faptul ca de cateva zile incoace unii baietii mai vulcani precum, Comanici, Robert, Marinescu sau Cazi au inceput sa lanseze jigniri urate anumitor fete.

Seya, pusa la zid de Cazi! "Frustrato, vezi de treba ta! Ai grija!"

Cazi intervine mai intai intr-o discutie dintre Adriana si Lucian, noul concurent intrat in casa Puterea dragostei, caruia le atrage atentia ca nu se potrivesc deoarece exista o diferenta vizibila de varsta intre ei.

Acesta ii spune Adrianei sa se retraga daca nu cumva vrea sa il para ca il ia pe Lucian de crescut.

"Luciane, tu chiar crezi ca te place Adriana? Te place Adriana, tu chiar crezi? Adriana, tu vrei iubit sau copil de crescut?", spune Cazi catre Adriana, sora fostei lui iubite.

La scurt timp, Cazi isi varsa nervii pe nimeni alta decat Seya, intrata recent in emisiune, cea pe care de altfel, tanarul dadea semne pana nu demult ca o place si ca

si-ar dori sa o cunoasca. Acesta ii adreseaza cuvinte jignitoare, fara sa-i pese ca are in fata o domnisoara sensibila. Iar Seya pare initial ca rezista, incercand sa ii raspunda cu aceeasi moneda, insa ulterior aceasta fuge in culise plangand si este calmata de colegele sale.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Frustrato, vezi de treba ta! Nu ca bai baiatule! Vezi cu trandafirul ala, ai grija! Cu cine crezi tu ca vorbesti? Vezi ma de treaba ta! Uite vreau sa rad de voi! Rad de tine!", spune rastindu-se Cazi.

Aflati cum va reactiona Seya si cum se va sfarsi conflictul ei cu Cazi, vineri, 5 martie, intr-o noua editie indendiara Puterea dragostei, de la ora 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Citeste si: Seya este noua concurenta de la Puterea dragostei! Iata ce detalii au iesit la iveala despre frumoasa bruneta!

Citeste si: Comanici, dezvaluiri socante despre Cazi! "Ai spus ca tu o sa-i joci pe toti in picioare!"

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.