Conflict de proportii la Survivor Romania 2021 intre Roxana Nemes si Sebastian Chitosca! Ce si-au aruncat in fata cei doi Faimosi

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 mar 2021, 14:44
Roxana Nemes, la cutite cu Sebastian Chitosca la Survivor Romania 2021

Roxana Nemes, replica dura la adresa lui Sebastian Chitosca dupa ce acesta o ataca constant in Consiliile de Eliminare si Nominalizare.

Roxana Nemes nu a mai suportat atacurile lui Sebastian Chitosca si a rabufnit dupa ce acesta a avut mai multe iesiri la adresa ei impreuna cu Zannidache. Roxana a fost trimisa spre eliminare de trei ori pana acum incat concurenta a declarat ca s-a obisnuit cu situatia, insa nu intelege de ce Zannidache cat si Sebastian Chitosca fac acest lucru constant pentru ca nu ea este veriga slaba din competitie.

Roxana Nemes, enervata la culme de atitudinea lui Sebastian Chitosca

Citeste si: Survivor România 2021. IMAGINI CUMPLITE! Jador, scos in urlete din apa de catre medic! Concurentii si-au pus mainile in cap cand l-au vazut

”Părerea mea că este foarte șmecher și vrea să manipuleze, iar mie nu-mi plac oamenii aștia. Și eu atunci am spus că o să-l votez, în capul meu așa mi-am spus: așa cum simt.

Iar omul ăsta mie mi se pare că de când a plecat Alexandra, a venit Sebi care tulbură apele în camp. Nu că nu erau și alte personaje care oricum încercau să manipuleze sau, nu știu, să se bată între ei care pe care, că suntem în junglă până la urmă, dar a mai venit și băiețașul asta care asta face, adică el este în mijloc și încearcă așa să-l facă pe fiecare cu capul, ei nu-și dau seama sau accepă, sau habar nu am, le plac glumele...doar
că eu consider că el nu are ce căuta aici.”,
a mărturisit Roxana Nemeș.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Inaintea Jocului de Imunitate, Roxana Nemes are o rabufnire la adresa lui Sebastian Chitosca si spune ca mereu exagereaza. In apararea ei sare si Andreea Antonescu care il apostrofeaza pe Sebastian si ii spune ca ar trebui sa aiba barbatia necesara sa  lucrurilor pe nume in fata. "Parerea mea este ca dramatizeaza si un pic exagereaza intotdeauna. Fara sa stie cu cine lupta sau poate simtea el ceva acolo cine e mai periculos..."

Andreea Antonescu a completat si spunand ca: "Trebuie sa avem posibilitatea si barbatia de a ne spune lucrurilor pe nume."  

Sebastian Chitosca si Roxana Nemes, un nou conflict

Citeste si: Roxana Nemeș, dezvăluiri incredibile despre Sebi: ”Atât de proastă ești...” Faimoasa a mărturisit totul înainte de prima eliminare a săptămânii de la Survivor România 2021

Nu este pentru prima data cand Roxana are un conflict  cu Sebastian deoarece acum cateva saptamani, cei doi au mai avut o disputa in care Roxana a dat cartile pe fata:" Bă, da când vii cu manipulări de genul asta ca și cum aș fi o proastă și nu mă prind, cât timp oricum eu aveam votul meu, că tu nu îți dai seama că dacă te pui cu mine, că tu ești acum în joc să fii eliminată și dacă tu vrei să joci cu mine, adică la eliminări, îți dai seama că o să pierzi, vrei să pleci acasă, atât de proastă ești?”, le-a povestit Roxana colegelor sale despre discuția avută cu Sebi.   

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.