Prin ce chinuri teribile au trecut victimele de la Onesti? Ce spun specialistii despre profilul ucigasului!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 05 mar 2021, 15:24
Ucigasul Ghoerghe Moroșan a șocat pe toată lumea, după ce și-a pus planul de răzbunare în acțiune

Ies la iveala noi detalii despre cumplita crima de la Onesti. Cum au fost torturate cele doua victime inainte de a fi ucise!

Oribila crima petrecuta la Onesti zilele trecute a socat o tara intreaga! Ucigasul, Gheorghe Morosan, i-a ingrozit pana si pe anchetatori cu planul lui diabolic de razbunare. Barbatul ameninta inca din anul 2018 ca isi va face singur dreptate si ca va recurge chiar si la arma de foc daca va fi nevoie.
Dorinta lui acuta de razbunare a aparut dupa ce el si sotia sa au fost executati silit si evacuati, in urma cu mai bine de zece ani, din apartamentul lor.

Astfel barbatul s-a intors la fosta lui locuinta, unde se aflau in acea zi fatidica doi muncitori care se ocupau de renovare, pe care i-a sechestrat, i-a imobilizat si ulterior a anuntat politia spunand ca daca nu i se returneaza apartamentul ii va ucide pe cei doi. Din pacate insa acesta a reusit sa isi duca la indeplinire planul groaznic si i-a injunghiat mortal pe cei doi muncitori total nevinovati, dupa cateva ore de negocieri cu politisti.

Cei doi electricieni au fost torturati inainte sa fie omorati cu sange rece de Gheorghe Morosan?

La cateva zile de la teribila crima petrecuta la Onesti, ies la iveala noi detalii uluitoare despre modul in care au fost chinuite cele doua victime dar si despre profilul criminalului Gheorghe Morosan.
Desi initial s-a vorbit si despre faptul ca ucigasul i-ar fi si impuscat pe cei doi muncitori, specialistii in criminalistica au specificat ca ar putea fi vorba despre cu totul altceva, ce ar putea sa dovedeasca chiar faptul ca cele doua victime au

fost supuse unor chinuri groaznice inainte de a fi omorate de calaul Gheorghe Morosan.
Anchetatorii au observat ca una dintre victime prezenta pe suprafata corpului mai multe rani, plagi provocate de lama cutitului in zona toracica, dar si patru leziuni in zona ombilicala, pe care rudele barbatului le considerau ca fiind cauzate de impuscaturile politistilor, insa se pare ca nu s-a confirmat aceasta ipoteza. Alte surse din ancheta ar fi sustinut ca victima respectiva ar fi fost arsa cu tigara.

"După parerea mea, este greu de presupus că sunt făcute cu arme de foc. Cel puţin dintr-un motiv, o armă de foc nu poate face orificii atât de grupate. Dacă e vorba de arme de foc cu glonţ, acela depinde de direcţie, dar cel puţin unul trebuia să afecteze coloana vertebrală.(...) Aspectul este de arsură de gradul I.(...) Mai întâi a fost tortura și apoi au venit loviturile mortale, altfel nu avea logică", a spus prof.

dr. Vladimir Beliş, potrivit wowbiz.ro

Ce spun specilistii criminologi despre profilul criminalului Gheorghe Morosan!

Gestul ingrozitor la care a recurs Gheorghe Morosan, in varsta de 68 de ani, pentru a se razbuna, a socat si oripilat o tara intreaga. Se pare ca barbatul a acumulat vreme de peste un deceniu multa ura, frustrari si furie, de cand el si familia lui fusesera executati silit si obligati sa evacueze apartamentul din Onesti, in care s-a intamplat nenorocirea.


Specialistii au facut cateva precizari cu privire la comportamentul criminalului, dar si despre modul in care a gandit si apoi a pus in aplicare planul diabolic de razbunare, creionand astfel un profil.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"El a încercat să rezolve nedreptatea făcută soției. Ea a fost executată, adică din cauza prejudiciului avut la societatea respectivă. Tot acest transfer afectiv a fost ca o proiecție, numai conta cine era. Nu mai contează cine plătește. În mintea omului acesta a fost că trebuie să își rezolve problema.(...) Din punct de vedere al antecedentelor putem descoperi că are trăsături accentuate de o personalitate antisocială, dacă ne gândim că a furat, a avut dosar penal pentru anumite lucruri mai puţin grave să zicem, dar acţiuni împotriva legii. El, cumva era o peroanalitate structurată pentru a nu se specta legea, ca mai târziu să aibă acea condamnare pentru vătămare corporală gravă.(...) El avea motivaţia să recupereze ceea ce a pierdut. Nu era o afinitate sentimentală. Totul se reduce la material, adică am pierdut ceva, mi s-a făcut o nedreptate. S-ar putea să fie nevoia lui de a demonstra soţiei", a explicat Ioana Tănase, psiholog in cadrul Spitalului Clinic de Urgenta Bagdasar Arseni, potrivit antena3.ro

Citeste si: Detalii socante din culisele cumplitei crime din Onesti! Fapte ilegale savarsite de sotia ucigasului in trecut au dus la aceasta tragedie!

Citeste si: O nouă teorie șocantă în cazul crimei de la Onești. Când au decedat, de fapt, victimele!

 

 

Taguri: