Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la „Puterea dragostei”, a apelat la o intervenție chirurgicală. În ce stare se află acum?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 22 iul 2022, 09:00
Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la „Puterea dragostei”
Sursa: Instagram

Marinela Mavrodin a trecut, recent, printr-o intervenție chirugicală, iar acum le-a dezvăluit totul prietenilor de pe instagram. Cum se simte și în ce stare se află acum fosta concurentă de la „Puterea dragostei”?

Multă vreme a amânat vizita la medic, însă acum, Marinela Mavrodin și-a luat inima în dinți și s-a lăsat pe mâna medicilor. Ce operație a suferit fosta concurentă de la Puterea Dragostei?

Marinela Mavrodin, primele declarații după ce a trecut printr-o intervenție chirurgicală. Cum se simte fosta concurentă de la „Puterea dragostei”? 

Marinela Mavrodin a ajuns pe masa de operație, însă aceasta a ținut să își liniștească prietenii virtuali și să dea asigurări că nu este vorba despre o problemă gravă de sănătate, ci despre o intervenție de

ordin estetic. Fosta concurentă de la Puterea Dragostei a apelat la medicul estetician pentru un implant mamar. Și-a dorit un bust generos, iar acum și-a făcut curaj și a mers la medic pentru intervenția chirugicală. Având în vedere că operația a fost un succes, iar acum se simte foarte bine, fosta concurentă de la „Puterea dragostei”  este hotărâtă să nu se oprească aici și să meargă la medic și pentru o rinoplastie, intervenție chirurgicală pe care își dorește să o facă încă de pe vremea când avea doar 14 ani.

„Am scăpat. Am făcut-o și p-asta și dacă am făcut-o și p-asta, mai avem nasul și gata.(...) Obosesc foarte repede ce-i drept, nu zic nu, dar trebuie să mă obișnuiesc că, din câte am înțeles, domnul doctor mi-a zis că nu sunt bolnavă și că ar trebui să mă mișc, nu ar trebui să stau jos.”, a spus Marinela Mavrodin, fosta concurentă de la „Puterea dragostei”.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce crede Mary despre Cristian Comănici? A spus totul despre fratele Biancăi: "Mi se pare foarte..."

Marinela Mavrodin le-a mărturisit prietenilor virtuali că se simte bine după operație și că deși există un disconfort, totul este sub control. În plus, fosta concurentă de la Puterea Dragostei a dezvăluit că această operație o va ajuta să aibă mai multă încredere în ea și să se simtă mult mai bine.

„Îmi era foarte frică de anestezie, îmi era frică să nu mă mai trezesc din anestezie, nu durerile de după sau cum vor arăta (n.r

sânii). Chestiile astea le-am întâmpinat abia după ce m-am trezit din anestezie. Am întâmpinat și dureri, dar nu foarte mari pentru că am stat în spital și am făcut tot felul de tratamente, încât să nu simt durerile la acel nivel. Acum am ajuns acasă și nu simt dureri, simt doar o presiune, o chestie suportabilă. Atunci când îți dorești și când ești convinsă că o chestie de genul te face să te simți mult mai bine, de ce să nu o faci? Oricum banii se duc.
De ce să nu faci ceva care să îți crească stima de sine atunci când tu ieși pe stradă. Eu sunt convinsă că această operație pe mine mă va schimba foarte mult în bine. Nu o să mă opresc aici, cred că știți cu toții că operația pe care mi-am dorit-o încă de la 14 ani și la 18 ani am avut ocazia să o fac, doar că am ales să îmi fac majoratul, să mă distrez, să am amintiri frumoase, este rinoplastia, dar am zis să îmi revin cu sânii, să fie totul ok, după care o să îmi fac și rinoplastia și am terminat.”
, le-a mărturisit Mari prietenilor de pe instagram.

Citeste si: Mary de la "Puterea Dragostei" și-a făcut un nou tatuaj. Totul are legătură cu Robert!

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.