Selly s-a filmat la bustul gol alături de iubita lui. Care a fost reacția fanilor

Autor: Elena Padure
Actualizat: 22 iul 2022, 09:05
Selly alaturi de iubita lui
Sursa: Instagram

Unui dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România, Selly, a dezvăluit cu ce se ocupă atunci când nu filmează videouri pentru Youtube.

Selly este unul dintre cei mai cunoscuți vloggeri din România. El are milioane de fani în întreaga țară. Dovadă stă numărul impresionant de abonați de pe canalul său de Youtube, aproape 3 milioane. Selly a făcut de curând o serie de postări intime pe contul său de Instagram.

Selly postează pe Instagram direct din dormitor

Tănărul s-a făcut cunoscut pe internet datorită vloggurilor pe care le-a postat pe pagina lui de YouTube.

Selly s-a implicat și în muzică, alături de trupa 5 Gang.

Recent, influencer-ul a împărtășit cu cei peste 1,7 milioane de urmăritori de pe Instagram cu ce se ocupă, acasă, atunci când nu filmează vlogguri noi.

Într-o serie de videoclipuri postate pe Instastories, Selly apare la bustul gol în timp ce Smaranda, iubita lui învață pentru facultate.  „Mă fac doctor în ritmul ăsta.

M-a nenorocit”
, a comentat Selly în unul dintre filmulețe.

„Dragi prieteni, iubita mea face asta toată ziua. Doar atât. Stă și învață. Efectiv. Toată ziua. Și, mai nou, se supără pe mine că nu vreau să stau să învăt cu ea. Deci, ca să înțelegeți, eu ar trebui acum să stau... dă-le dracu' de vlogguri, pentru că fratele vostru se face meditator la biologie celulară, presupun, nici nu știu ce e aia”, a mai spus Selly.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Modelele de pe Instagram folosesc măștile de protecție pe post de bikini! Cum au reacționat internauții

Selly are aproape trei milioane de abonați pe Youtube

Selly, pe numele său adevărat, Andrei Șelaru, s-a născut pe 28 februarie 2001 în Craiova. Mama lui este de profesie profesoară, iar tatăl inginer silvic. Încă de la o vârstă fragedă Selly a fost foarte interesat de ce se petrece în spatele camerelor.

Într-un interviu acordat revistei Forbes, Selly a spus că a aflat de platforma YouTube de la profesoara lui de engleză, în 2009.

Primul său videoclip,  „Selly’s Vlog- 10 lucruri despre mine”, a fost încărcat pe data de 21 decembrie 2012.  Printre cele mai cunoscute clipuri ale sale se numără „Tipuri de profesori”, „Dacă Google ar fi om” și „Rap Battle”

Citeste si: Daniela Iliescu, dezvăluiri despre Selly. Iubita Faimosului de la Survivor România îi ia apărarea celebrului vlogger

De atunci canalul de Youtube a lui Selly a acumulat 724,833,567 de vizualizări și 2,94 de milioane de abonați, fiind unul dintre cei mai populari creatori de conținut online din România.

Citeste si: Parteneriat de LUX pentru Selly după ce și-a înscenat accidentul. La ce a ajuns să facă reclamă fondatorul 5GANG?

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.