Vor lupta pentru imunitate, dar și pentru un premiu surpriză. Daniel Pavel, anunț important pentru concurenții de la Survivor România 2021

Autor: Amalia Georgescu
Daniel Pavel a anunțat premiul suplimentar din această seară
Sursa: Captură KANAL D

Imunitatea este o miză uriașă, iar Faimoșii și Războincii sunt conștienți de acest lucru, motiv pentru care vor da tot ce au mai bun pentru a câștiga. Daniel Pavel a anunțat cum arată traseul din această seară, dar și care este premiul suplimentar.

Faimoșii și Războincii știu că orice joc de imunitate câștigat înseamnă un consiliu în care nu vor mai face nominalizări și o șansă în plus în fața echipei adverse, având în vedere că vor rămâne în aceeași formulă, fără ca vreun concurent să se afle în pericol de eliminare. Cum arată traseul de astăzi și ce premiu suplimentar pot câștiga concurenții?

Un nou joc pentru imunitate îi va pune la încercare pe Faimoși și Războinici

Primul joc pentru imunitate al săptămânii se anunță unul din care nu vor lipsi adrenalina, răsturnările de situație, dar și momentele tensionate. Faimoșii și Războincii știu cât este de important să rămână în aceeași formulă cât mai mult timp, motiv pentru care se vor lupta pentru a câștiga imunitatea, dar și premiul suplimentar pus la bătaie.

„Pe lângă totemul de imunitate, echipa câștigătoare mai primește ceva.

Echipa câștigătoare astăzi primește 1,5 kg de linte, de bulgur, orez și roșii și 1,5 l de ulei. Și echipa care pierde astăzi primește ceva, trebuie să vă spun asta, jumătate din această cantitate.”
, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Daniel Pavel le-a dezvăluit concurenților cum arată traseul pe care se vor întrece în această seară, dar și care sunt regulile jocului.

„Pentru a câștiga totemul de imunitate, dar și premiul suplimentar reprezentant de provizii, concurenții intră pe următorul traseu. Este un traseu compus două treimi din mersul pe apă, e vorba de Marea Caraibilor, cum spuneam. Concurenții pleacă de la start, îi așteaptă o tiroliană, se lansează pe tiroliană, apoi intră în apă, înoată sau merg, intră pe o punte mobilă și apoi au un slalom de făcut acolo pe un ansamblu de punți, după care, înainte de a ajunge pe țărm, trebuie să treacă printr-o spirală de parâmă de vapor.

E parâmă adevărată, ei trebuie să treacă prin ea. Este foarte important să o parcurgă în viteză. La proba de îndemânare, pe concurenți îi așteaptă câte o ancoră cu care trebuie să prindă câte două inele care au atașate câte două cuburi. Concurentul care prinde unul dintre inele și cubul îl depune într-o cutie aflată lângă el. Pentru ca aruncarea să fie corectă, concurentul trebuie să arunce gheara ancorei prin inel.
Concurentul care reușește să aducă cele două cuburi la el primul este concurentul care aduce punctul echipei sale. Echipa care acumulează prima 10 puncte este echipa care va câștiga primul joc de imunitate al săptămânii și premiul suplimentar pus în joc reprezentat de provizii.”
, a anunțat Daniel Pavel.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Jador și Starlin, la un pas de bătaie la Survivor România 2021. Maria a dezvăluit ce se întâmplă în timpul competiției: „De două luni de zile, Jador...”

Dacă ieri au pierdut jocul pentru recompensă, de această dată, concurenții din echipa Războinicilor sunt hotărâți să se impună pe traseu și să câștige mult râvnitul totem de imunitate. Acesta le va asigura un consiliu de nominalizare liniștit, fără emoții. 

În ceea ce îi privește pe Faimoși, aceștia au și mai multă energie după victoria obținută ieri și chiar dacă în tabăra lor există tensiuni, concurenții vor să lupte pentru a câștiga imunitatea. 

Citeste si: Cum poți alege următorul premiu oferit drept recompensă la Survivor România 2021? Iată ce trebuie să faci