Andreea Antonescu a vărsat lacrimi amare la Survivor România 2021: „Este punctul meu sensibil! Mă omoară cel mai tare...”

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 07 mar 2021, 20:14
Andreea Antonescu, în lacrimi la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

Andreea Antonescu nu și-a putut stăpâni emoțiile și a vărsat lacrimi amare la Survivor România 2021. Ce se întâmplă cu Faimoasa?

Andreea Antonescu este cea mai nouă concurentă din echipa Faimoșilor și după mai multe zile petrecute în Republica Dominicană, Faimoasa deja întâmpină probleme serioase. Care este motivul pentru care a vărsat lacrimi amare la Survivor România 2021?

Andreea Antonescu a clacat. De ce a izbucnit în lacrimi Faimoasa de la Survivor România 2021?

Andreea Antonescu a intrat în competiția Survivor România 2021 hotărâtă să își depășească limitele și să lupte până la capăt pentru a dovedi că este o femeie puternică.

Deși s-a obișnuit rapid cu traseele și cu condițiile din Republica Dominicană, există un lucru care o macină pe concurenta de la Survivor România 2021, dorul de fetița ei, Sienna. Având în vedere că se apropie 8 Martie, Andreea Antonescu simte tot mai mult absența micuței, acesta fiind motivul pentru care a izbucnit în lacrimi la Survivor România. 

Andreea Antonescu a mărturisit, printre lacrimi, că deși este o femeie puternică, situația se schimbă radical în momentul în care vine vorba despre fiica ei, acesta fiind punctul ei sensibil.

Faimoasa și-ar dori să o vadă pe Sienna chiar și preț de câteva secunde, mai ales că este pentru prima oară când nu pot comunica.

„Cu cât încerc să stau mai departe de subiect, cu atât nu pot pentru că e punctul meu sensibil. Știu că vine ziua mamei și chestia asta mă omoară cel mai tare. Chiar m-am bucurat foarte tare pentru că nu am lipsit de la nicio serbare de 8 Martie a Siennei.

Toate mămicile din jurul meu râdeau pentru că eu plângeam tot timpul când Sienna venea și cânta. Acum, cu atât e mai greu că e și foarte departe de mine și dintotdeauna ea a fost punctul meu sensibil, a fost totul până la ea. În rest, mă văd capabilă să dărâm munți, să fac orice, nu mi-e teamă de nimic. Aș vrea să o aud măcar puțin.”, a spus Andreea Antonescu.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Ce surpriză! Ea este prima concurentă nominalizată spre eliminare la Survivor România 2021. Decizia Faimoșilor a surprins pe toată lumea

Andreea Antonescu a clacat și s-a lăsat copleșită de emoții, dorul de fetița ei fiind din ce în ce mai greu de suportat. În plus, pentru concurenta de la Survivor România 2021 urmează un consiliu de eliminare dificil, având în vedere că a fost nominalizată de Faimoși în această săptămână și este în pericol să părăsească show-ul.

Citeste si: Ce crede Culiță Sterp despre Andreea Antonescu? A spus direct care este părerea lui despre Faimoasă: „Trebuie să mergem noi, să o împingem de la spate. Mă deranjează...”