Andreea Mantea, uimita de surpriza pregatita de David, de 8 martie! "De ce ma iubesti asa? Ce fel de iubire e asta?"

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 22 iul 2022, 10:30
Andreea Mantea si David Foto(6)
Andreea Mantea are o relatie speciala cu fiul ei, David!

Andreea Mantea a primit un cadou de suflet din partea fiului ei, David, care si-a dorit sa fie primul care ii ureaza "La multi ani!" mamei sale!

Andreea Mantea aduce îin atentia publicului in fiecare luni, de la ora 23:00, la Kanal D, cele mai frumoase si impresionante momente din viata sa si a fiului ei, David in cadrul reality show-ului de exceptie "Trăiri alături de Andreea Mantea".

Telespectatorii pot descoperi ce s-a mai petrecut nou in viata vedetei si a fiului ei. Micutul David adora sa fie alaturi de mama sa, fie sa calatoareasca impreuna, fie sa gateasca vreun desert delicios in bucatarie sau sa se joace in gradina casei.

Andreea Mantea, emotii uriase de 8 martie! Micutul David i-a pregatit o surpriza!

Cu ocazia zilei de 8 martie, micutul David a fost indrumat si ajutat de Dia pentru a-i pregati mamei lui o surpriza frumoasa de ziua femeii. Astfel, David s-a trezit de dimineata si s-a pregatit intens pentru cadoul mamei sale. Micutul a complotat impreuna cu Dia sa ii cumpere Andreei multe zambile, florile ei de primavara preferate si sa ii realizeze o felicitare emotionanta in care sa isi exprime iubirea nemarginita pentru mama sa.

Mai intai David i-a creat mamei sale cu mare daruire o felicitare din suflet, in care i-a urat in cel mai inedit mod "La multi ani!" si i-a marturisit cat de mult o iubeste.

Andreea Mantea si-a facut aparitia in bucatarie inainte ca David sa termine de scris tot ceea ce isi propusese, insa mare i-a fost mirarea si bucuria atunci cand a observat ce surpriza i-a pregatit fiul ei cu ocazia zilei de 8 martie.

Aceasta a citit cu emotii in glas, felicitarea si a incercat cu greu sa isi stapaneasca lacrimile si trairile intense.

"La multi ani! Te iubesc, mama, cat universul, de sase ori mai bine si o data rau! Asta simt!", a scris micutul David, care a invat sa scrie cu majuscule desi inca nu merge la scoala.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Insa surprizele continua pentru Andreea, deorece David si Dia i-au pregatit si o cutie cu multe zambile, florile ei preferate de primavara.

"Mama, o duzina de zambile! Multumesc! Ce frumoase sunt! Doamne, cele mai frumoase flori de primavara, ele sunt, zambilele! Multumesc, Dia! La multi ani! Dar eu vreau sa stiu ce inseamna de sase ori mai bine si o data mai rau?",

a spus Andreea Mantea.

Desi este coplesita de bucurie si emotii, Andreea are de gand sa-l determine pe David sa isi exprime si mai detaliat sentimentele si il intreaba ce anume a vrut sa spuna de fapt prin ceea ce i-a scris pe felicitare. Iar micutul David i-a explicat ca acesta este modul lui de a o iubi atat de mult cat e Universul de mare, cu tot ceea ce contine el.


Iata cum a reactionat Andreea, atunci cand a aflat cat de mult o iubeste David, intr-un moment de tandrete special, mama-fiu:

Citeste si: Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea”- Ediţia 21, luni, 8 martie 2021- VIDEO. Andreea Mantea, surpriză uriașă pentru o măicuță!

Citeste si: Andreea Mantea, gest impresionant de altruism pentru o mama speciala! Urmariti o editie captivanta "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de ziua femeii, pe 8 martie, de la ora 23:00, la Kanal D!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.